Karakız'a Son Rötuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stopların sadece beyaz kısımlarına flım yap heryerını yapma..
bence arac cok hos fakat bı ondekı opel armasının etrafındakı kırmızı olmamıs
eger orjınal farların duruyor ıse ıclerını acıp sıyah yap daha hos duruyor benım eskı aracımda oyle yapmıstım hep aydınlatmada cok fark edıyo bılgın olsun
frenlerıde kırmızıya boyatırsan daha bı guzel durur

Daha önceki mesajlarda belirtilmiş ama bu şeritleri illaki işletmek gerekiyor mu? bende opel.com.tr sitesinde corsa üzerinde yer alan şeritlerden istiyorum ama galiba sıkıntı yaratabiliyor.Mini cooperlar falan hep işletmiş mi oluyor?

Daha önceki mesajlarda belirtilmiş ama bu şeritleri illaki işletmek gerekiyor mu? bende opel.com.tr sitesinde corsa üzerinde yer alan şeritlerden istiyorum ama galiba sıkıntı yaratabiliyor.Mini cooperlar falan hep işletmiş mi oluyor?

Fotograf yorumunuza verdigim yanitta oldugu gibi, aslen yasal olarak aracin boyali yuzeyinin 30% ve daha fazlasi farkli renk oldugu zaman isletmeniz gerekir. Ancak; polislerimiz malesef ya yasayi tam olarak bilmiyor, ya da rusvet istiyor sayet aracimda bir parmaklik serit varken de bana bundan oturu ceza yazmaya kalktilar. Ben o cezayi odedim mi, tabiki hayir. Mahkemeye verdim ve kazandim. Bahsi gecen Color Edition Stripes paketi seritlerinin yuzey alani aracin 30%'unun cok altinda. Bana sorarsan islet derim, ama zorunlu da degil aslina bakarsan boyle bir seridi isletmek...

Polislere kalırsa evet arabaya sonradan yaptığın her naneyi işletmen gerekir ruhsata ben korkuyorum valla bagajımdaki OPC logosundan ve nürburgring stickerından dolayı bana ceza kesecekler diye :D Çünkü öyle bir hale gelmişiz artık

Dipnot : Şerit konusunda , şerit ne büyüklükte veya renkte olursa olsun ruhsata işletmen gerekir çünkü TÜV'e o şekilde girersen aracın sanki 2 farklı renk ile boyalıymış gibi muamele görür ve buda AĞIR KUSUR demek olur kısacası muayeneden geçemezsin , o yüzden şerit çektiriyorsan ruhsattaki araç rengi kısmına çektirdiğin şeritin renginide ekleteceksin

Polislere kalırsa evet arabaya sonradan yaptığın her naneyi işletmen gerekir ruhsata ben korkuyorum valla bagajımdaki OPC logosundan ve nürburgring stickerından dolayı bana ceza kesecekler diye :D Çünkü öyle bir hale gelmişiz artık

Dipnot : Şerit konusunda , şerit ne büyüklükte veya renkte olursa olsun ruhsata işletmen gerekir çünkü TÜV'e o şekilde girersen aracın sanki 2 farklı renk ile boyalıymış gibi muamele görür ve buda AĞIR KUSUR demek olur kısacası muayeneden geçemezsin , o yüzden şerit çektiriyorsan ruhsattaki araç rengi kısmına çektirdiğin şeritin renginide ekleteceksin

Aracımın ilk muaynesi sırasında sag ve sol tarafta 4,5cm genisliginde ve 1,6mt uzunlugunda seritler vardi, yetkilinin bana soyledigi ise tam olarak 30% davasi oldu. İlk giriste gectim. Hafif kusurum vardi bir tane, o da park ampullerinin beyaz olması :sopa:

Geri