Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ozaman tavan lambanı söküp filmi takip edeceksin.Makyaj aynalarında aynı yerden aydınlandığına ve onlar çalıştığına göre. Tavan lamban ile ayna arasında bir sıkıntı var.
Ozaman tavan lambanı söküp filmi takip edeceksin.Makyaj aynalarında aynı yerden aydınlandığına ve onlar çalıştığına göre. Tavan lamban ile ayna arasında bir sıkıntı var.
Arka sigortadan itibaren komple soktum arka koltuklar panzizot hep soktum sigorta kutusundan biri kararan aynaya diyeri yağmur sensörü ve ic aydınlatmaya iki tane filmli söket geliyor iç aydınlatma normal ama sanırım aynaninki bir kac yerden ezilmiş gibi gözüküyor tamiri mümkün değil sanki yenisini bulmam gerekli
İlla film bulmana gerek yok bi parça kablo ile tavan lambasından kontak voltajı ve şaseyi ver yeterli.
Yada şase olrtak zaten arka siğorta kutusundan tek tel kontak voltajını çek aynaya.
Biraz hort olacak ama benim de sanki kararmamaya başlamış. Gerçi serviste bir hafta ne ettiler bilemem, alırken de akü zayıflamış zor çalıştı. Gece iş çıkışı kararma olmadı. Altındaki ışık da yanıyor bu arada.
Konuyu hortlatacağım ama öğrenmek için soruyorum. 2008 Cosmo Astra h aracım. Kararan aynanın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Gece sürüşlerde ayna altında aşağı doğru yanan LED var. Bu yanıyorsa aktif mi demek oluyor? Teşekkürler