kararsız kaldım ?

balcovali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkdaşlar iki tane in-dash dvd player arasında kararsız kaldım sizce hangisni alayım?

1.

2.

ınnovatek i bilemem ama sony yi tavsiye ederim...

güncelll

sony varken bilinmedik bir mal alınırmı ??

innovatek alacağına kamosonic al daha ii hiç olmazsa daha ucuz :D
ama başım ağrımasın diyorsan paraya kıyıp kalite bişi al sony'de cd okuma konusunda oldukça geç kalıyo pıoneer veya jvs

Son düzenleme:
bu ikisiniz fiyatları nelerdir hocam?

s.a İnnovatek tesısatda alt kalite ve seviyede bir üründür..sony ise Ev ürünlerınde ßaşarısı oldukca çok yuksek ve kalıtelı üründür..Fakat aynı ßaşarısını oto müzük ürünlerınde sürdürdüğü söylenemez..Suan secdıgınız urünlerı almak ıcın gecerlı bır neden olarak sadece ınnovatek ıcın ucuz oldugu soylenebilir..Ürün ve tavsite ıstersenız pm olarak yazabılırım..hayırLı Forumlar..

arkdaşlar ben bunları gittigidiyordan buldum ama sony orjinal değilmiş , aynı ürünün tıpa tıpını üzerinde başka bi marka yazarken gördüm o yüzden innovatek aldım tabikide almamda tek neden fiyatı oldu , "evoeren" arkaşımız dediği gibi ses düzeyinde .ok iyi değil ama görüntü kalitesi oldukça güzel olduğu için beni tatmin eden bi teyp oldu..ama sanırım hevesimi aldıktan sonra bunu satıp eski pıoneer teybimi geri takıcam..

Sony herzaman iyi olmuyor. SONY in şirket manntığı müşterilerin kendilerine baglı kalması için tüm parçaları kendine özel üretiyor. Soketleri Dikkat edin hiç bi cihazında mmc kart girişi olmaz kendi özel ürettiği pro girişi olur. onun fiyatı da normal kartın 3 katı fiyatla size satar.

SONY DVD de şu problemi yaşayabilirsin. Kontrol et öyle al.
SONY uluslararası telif hakları kanunu kapsamında CD ve DVD playerlerine Koruma koyuyor. Ve Sadece orjinal CD leri okuyor.
Kopya CD leri okumuyor yada kumakta zorlanıyor.
Almadan Kopya CD DVD okuyup okumadığını kontrol et.

Geri