Karasiz kaldim onerileriniz?

Şuan Continental kullanıyorum ve bana biraz sert geldi. Öncesinde eski aracımda michelin vardı ve gerçekten mükemmeldi. Ondan önce de lassa vardı. Bende yaza değiştirmeyi düşünüyorum ve Petlas alacağım sanki. Çünkü diğerleri hem pahalı hem o kadar paraya lastik alıp bir kaldırıma çıkınca, sürtünce olacaklardan içim yanmaz. Birde kış içinde evin önünde 1-2 aracın lastiğini kestiler. Yani diycem iyi paraya iyi lastik ama ortam şartlari, yollar, kaldırımlar beni petlasa sürüklüyor ve benim araç küçük kompakt bir araç ne hız yapılır ne agresif kullanılır hızı limitleri beklentisi belli. Fiyat olarak Michelin 200 TL, Petlas 130 TL. Karar sizin.

michelin lastik falan değil. çukur görmesin yeterki balon yapıyor. contide orta sertlikte bir lastik. nokian sessiz yumuşak ve süper yol tutuşu var...

Nokian nereeee michelin nere michelin dünyanın en büyük lastik firması balonlamasi kalitesiz olduğunu değil belki Türkiye şartlarına uygun olmadığını gösterir çünkü yumuşak hamurlu ve yumuşak yanaklı bir lastiktir konfor yönünden en iyisidir bence

Rahim AVCI
MALİ MÜŞAVİR
KONYA

Nokiani bilmediginizi dusunuyorum.
Evet michelin kalitesiz. 4 tane lastigin 3 tanesi balon yaparsa kalitesizdir. Nokiani arastirin tavsiyem ;)

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuan Continental kullanıyorum ve bana biraz sert geldi. Öncesinde eski aracımda michelin vardı ve gerçekten mükemmeldi. Ondan önce de lassa vardı. Bende yaza değiştirmeyi düşünüyorum ve Petlas alacağım sanki. Çünkü diğerleri hem pahalı hem o kadar paraya lastik alıp bir kaldırıma çıkınca, sürtünce olacaklardan içim yanmaz. Birde kış içinde evin önünde 1-2 aracın lastiğini kestiler. Yani diycem iyi paraya iyi lastik ama ortam şartlari, yollar, kaldırımlar beni petlasa sürüklüyor ve benim araç küçük kompakt bir araç ne hız yapılır ne agresif kullanılır hızı limitleri beklentisi belli. Fiyat olarak Michelin 200 TL, Petlas 130 TL. Karar sizin.

Aynen bende Conti önerdim ama Petlas kullanıyorum kışlıkları şuan. Yazın yine gidip Petlas alıcam.

Çok memnunum Petlas'tan, kalitesiz gibi gösteren ucuz fiyatını haketmeyen bir lastik bence. En azından Bridgestone,GoodYear kalitesinde olduğu fikrindeyim(bu sitede Conti kadar iyi diyen de vardı)

Birtek yağmur performansını beğenmedim o kadar, hemen abs devreye giriyor (zaten kışlık lastiklerin çoğu yağmurda başarısız) onun harici viraj kabiliyeti yol tutuş konusunda muazzam, fiyatı da şahane, bütçeyi sarsmıyor...

Valla ben gtradial takmayı bile düşünüyorum tam yarı yarıya fiyat :) hakiki Çin ama

Rahim AVCI
MALİ MÜŞAVİR
KONYA

Abi onu takacağına Lassa Petlas taksana, çin'e hiç girme..

Valla lassada bi Çin kadar kötü geldi bana ustundekiler lassa ne kadar yol sesi varsa içeride sert çok hoşuma gitmedi açıkçası petlasta kaç para bilmiyorum hiç oda ucuzsa onu takarım ;)

Rahim AVCI
MALİ MÜŞAVİR
KONYA

Nokiani bilmediginizi dusunuyorum.
Evet michelin kalitesiz. 4 tane lastigin 3 tanesi balon yaparsa kalitesizdir. Nokiani arastirin tavsiyem ;)

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla Fatih jettada 2 takım michelin energy saver eskittik ki araç çok kullanılıyor neredeyse durmuyor şuan 250 binde..ki babam öyle çukura tümseğe cok dikkat etmez...lastigi dogru kullanıma baglı birazda.kışın kış lastigine geçiyoruz...şuan üzerinde goodyear ultragrip kış lastigi var...bu zamana kadar balon yada başka bi sıkıntı yaratmadı michelinler.biz cok memnunuz..

Her markanin her modeli iyi olacak diye birsey yok
Ozellikle en cok ovgu en basta yazdigim 2 model icin gecerli
Yuksek ihtimal goodyear takicam
İslak zeminde A yakitta B seste 69db etiket degerleri var
160 tlye buldum 2 yil garanti+1 yil lastikten oturu arac zarar gorurse garantisi
4*4 luk oldu benim icin

Geri