Karasiz kaldim onerileriniz?

yine lastik, yine tartışma, yine michelin; arkadaşlar michelin çok gereksiz bi karalama içerisinde, bende michelin energy saver kullanıyorum 4 senesi ve ne balon ne başka bi şikayetim var. son derece sessiz ve konforlu goodyear'a göre. hep bu ikisini kullandım. sadece asfaltta da değil ayrıca köye bile gidip geliyorum. dağ yoluna gidiyorum balon falan yaptığını görmedim. siz nasıl başarıyosunuz anlamıyorum. sessizlik ve konfor arayanlara michelin öneririm.

michelin yanakları çok zayıf. bir çukuru son dakika farkedip çukurda denk getirin frene basın balon yapma ihtimali çok yüksek. michelini karalamıyor kimse kalitesinin düştüğü çok belli. zaten eskidendi o michelin al başka lastik tanımam muhabbeti. sıfır corsa aldık 3 lastik arabanın balon yaptı. vectra c1 kasa olan aracıma petlas almıştım o bile michelin gibi yumuşak hamurluydu hemde hiç balon yapmadı. şimdide starmaxx versiyonunu kullanıyorum oda aynı. ama nokianı citroende kullanmaktayız ben böyle sessiz ve kaliteli lastik görmedim...

Michelin'in kalitesine büyük saygı duyuyorum. Gerçekten çok yumuşak ve konforlu lastik. Ancak arkadaşların dediği gibi Türkiye'nin rezalet yollarına uygun olmayabilir belki.
Nokian'ı ben de duymuştum. Hatta bundan 5-6 sene önce bir arkadaşımın aracında vardı. Son derece kaliteli lastikler. Zaten fiyatı da öyle çok ucuz değil hani. Yalnız her yerde bulunmuyor işte.

nokian bildiğiniz telefon nokia'nın firması. Finlandiya menşeyi olması lazım. kış lastikleri mükemmel özellikle. ama yazlık lastiklerinide tek geçerim böyle sessiz yumuşak bir lastik yok sanırım...

Geri