-Opel Astra J 1.3 CDTi Cosmo; Performansı açısından kesinlikle araçtan bıkacaksınız.1,4 turbo gibi seçeneklere yöneldiğinizde iç mekanın dökülmesini görüncede bu arabadan vazgeçeceksiniz.O yüzden bunu es geçelim.
-Alfa Romeo Giulietta; Tip iyi,motor iyi, fakat iç mekan tamamen çakma bir palio.Tam anlamıyla böyle.Bende araç alırken baya bir araştırdım sırf iç mekan yüzünden almadım.Düşünmedim bile.
-BMW 1.16i Urban Servotronik; araç güzel fakat 80,000TL ediyorsa o paraya alternatif birsürü seçenek olarak araç var..
bu yüzden bu araçların hiçbiri alınmaz,eğer 80,000 gibi bütçeniz varsa dizel olmasınında önemi yoksa tavsiyelerim; (sıralama önemli)
-Insignia NB 1.6 180 HP Cosmo;67.962TL
-Skoda süperb Elegance 1.6 TDI CR 105 HP ;69.300 TL
-Skoda süperb Elegance 1.4 TSI 125 HP ;62.300TL
-Citroen C4 1,6THP 156bg Exclusive;50,800TL
-Citroen DS4 1,6THP 156bg + Prestij paket; 67,520TL
Ben olsam bunları alırdım,hayalimdeki araçlar mis gibi
İnsignia ve süperb öncelikli D sınıfı araçlar olarak onları düşünüp astra,alfa düşünmeden c4 düşünürdüm.Aynı şekilde astra,alfa,c4 ve sınıf segmentindeki araçları düşünerek c4 aldım tavsiye ederim.DS4 benim için en sonda gelir,çünkü c sınıfı araca yaklaşık 70bin TL vermek olanaksız gibi fakat görünüş,tip,malzeme kalitesi,motor (bmw'nin turbo benzinli motoru kullanılıyormuş) olarak bence en iyilerinden.