anlayamadığım 1,3 cdti performansı sıfır araba gitmiyo deniyor tamam zaten herkes 0 dan 100 e 5,5 sny de çıkmaya çalışıyor. tam 10 ay oldu astra 1,6 180hp turbo araç kullanıyorum. içi dökülüyo deniyo ya sabah aracı kontrol edecem ya bende sorun var ya sizde . arabanın içini dökük görmedim , cosmo paket aldım aracın yanından geçen duruyo arkasına dönüp tekrar bakıyo, yola çıkıyorum otoban ara yol ana yol farketmez ferrari ve masserati den bahsetmiyorum ama geri kalan araçların çoğu da anca arkamdan bakıyo. eee sorun nerde çözemedim yoksa yanlış aracamı biniyorum.......
aracı 48 bin e mal ettim aynı firma 52 bin veriyor. alfa yı al 70 e sat 34 bin e bumu güzel....
ayrıca araçla ilgili içi dökük, dışı dökük ,tipi bozuk , gibi olaylar bana denk gelmedi ya sizler görmüşsünüz aracın ne kadar fena durumda olduğunu ben kullanıyorum ben göremedim.
ha araçta tek sıkıntım yağmur olukları ile sıkıntım oldu oda garanti kapsamında değişti.
korktum araçtan satsammı hemen ne....
aracı 48 bin e mal ettim aynı firma 52 bin veriyor. alfa yı al 70 e sat 34 bin e bumu güzel....
ayrıca araçla ilgili içi dökük, dışı dökük ,tipi bozuk , gibi olaylar bana denk gelmedi ya sizler görmüşsünüz aracın ne kadar fena durumda olduğunu ben kullanıyorum ben göremedim.
ha araçta tek sıkıntım yağmur olukları ile sıkıntım oldu oda garanti kapsamında değişti.
korktum araçtan satsammı hemen ne....