Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neeee? sen yay mı taktırdın? hangi marka? kaç mm? kaç para? çabuk cevap bana konuş.. battle_Teroristedeathburn link' Alıntı:Karter korumayı ben taktırdım ancak aracı alırken servıs bana hedıye etmıştı...fıyatını sordugumda 120 tl + işcılık demışlerdı.Ama kesınlıkle onerırım ozellıkle benım gıbı aracına yay taktıran arkadaşlara...
Murat.Dursun link' Alıntı:Karter koruması cidden faydalı bir ürün olsaydı tahminimce fabrika çıkış olarak eklenir NCAP testlerine de girerdi.
motorun altında karter koruma olmamasının sebebi , ciddi bir kaza anında motor'un araçtan kopup kabin içine girmesini engellemek içindir.
Karter koruma olduğu durumda motor düşmez ve allah korusun kabinin içindekilere zarar verir.
Tabii Türkiye yollarında haftada bir karteri delmek içten bile değil , takıp taktırmama kararı size kalmış.
7 sene Corsa aracımda takılı idi. Bir kere faydasını görmedim bu yüzden yeni aracıma taktırmadım.
nereye geliyom yaw? birincisi ben ankaradayım hadi onu geç arabam yok arabaammmmm 31agryyy depresyondayım zaten arabasız kaldım offf offfff 012uhu, neyse iyi yapmışınız yay takmakla ben de hemen olmasa da biraz parasal açıdan rahatlayınca yaptırcam eibach yada h&rdeathburn link' Alıntı:375 tl H&R marka + 70 tl işcilik
4 cm indiriyor aracı.Buluşmaya gelirseniz incelersiniz