Kasko Fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kasko Fiyatları

Hakan bey, benimde hasarım vardı biliyosunuz eski kaskom (anadolu) 3000  fiyat çıkardı ondan çok daha kapsamlısını axa da 1200 e yaptım.

omergokbulak link' Alıntı:
Hakan bey, benimde hasarım vardı biliyosunuz eski kaskom (anadolu) 3000  fiyat çıkardı ondan çok daha kapsamlısını axa da 1200 e yaptım.
benim de aksigorta idi en uygun fiyat axadan aldım 1650 tl ye  ;)

by-Abdullah link' Alıntı:
cok pahalı deılmı yaaa
ben 1000tl ye yaptırdım ve busene ındırımlı 850ye kadar dustuler

Abdullah bey sizinki hangi kasko? Benim araç 60bin üzerinden %40 ile 1100 lira oldu ama herşey dahil kasko.

60.000tl üzerinden sınırsız teminatlı full+full kaskoyu 1580/12 taksite anadolu sigortadan yaptırdım. Piyasada 900'den 1800'e kadar  çeşitli sigortalardan fiyat aldım. Ama teminat şekilleri ve klozlar fiyatı belirliyor. Kasko yaparken dikkat

aracım daha 500km de ergo dan 1200tl ye 10 taksit full kasko yaptırdım.Kasko değeri 58bin.

bycanertk link' Alıntı:
groupama dan yaptırdım full kasko 1682 tl
Bende grupamadan yaptirmistim
Ama siz pahali yaptirmissiniz sanki
Ben 1300 tl ye yaptirmistim
Arac  degeri 61000 tl

Bu kasko değerlerinin bir anlamı varmı? Ben 2 yıl önce kaza yaptığımda şöyle bir saçmalığı öğrendim. Eğer kaza yaptığınız ay devletin belirlediği değer sizin aracınızın kasko poliçesindeki kasko değerinden fazla ise poliçedeki değeri ödüyorlar. Eğer devletin aracınıza o ay biçtiği değer kasko poliçenizdeki değerden düşükse bu sefer devletin biçtiği değeri ödüyorlar. Hatta onun altında bir rakam teklif ediyorlar. O zaman demiştim ya bu kanununu değiştirirler ya da ben asla bir daha araç alırda kasko yaptırırsam araç değerini yüksek tutmam....

Bu konuda bir değişiklik varmı acaba?

Geri