Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru bilgilendirmişler yaş 25 in altında olunca fiyat daha fazla çıkıyor. Ama yinede iyi fiyat.UnStabLe link' Alıntı:Kasko yaptırdım bu gün benim yaşa 1600 Full kasko bedeli 60.000 Tl Axa sigorta fiyat fazla geldi ama napalım yaştan dolayı öyle dediler
recepakcay link' Alıntı:Doğru bilgilendirmişler yaş 25 in altında olunca fiyat daha fazla çıkıyor. Ama yinede iyi fiyat.
Hayırlı olsun,plaka neresi acaba?yavuzozkan link' Alıntı:Yaşım 30 2012 1.6 edition astra j makyajlı kasa kasko değeri 49.500 ödediğim rakam full kasko için 955 TL Ergo İsviçre.
Kardeşim banada fiyat normal geldi ama arabanın parasnı verdim üstüne onuda isteyince para kalmadı hatta yarısını sonraki ay vericem dün maaş aldık allahtan depoyu doldurcaz ;D ;D birikim ne var ne yok götürdü araba o yüzden çok yüksek gibi geldi kasko psikolojik 005hihih 60.000 Tl kasko bedeli full her haltı kasko karşılıyormuş dosyaları okudum bazı maddelere şaşırdım Axa iyi sigorta die biliyorum yaş da ufak 1600 bencede iyi yarıdan fazlasını peşin verdim 1520 fln oldu işte ;Drecepakcay link' Alıntı:Doğru bilgilendirmişler yaş 25 in altında olunca fiyat daha fazla çıkıyor. Ama yinede iyi fiyat.
onur1982 link' Alıntı:Hayırlı olsun,plaka neresi acaba?