Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kat iptali yaptıran arkadaşlara sözüm yok ama bence iyi bişey değil.çevreye verdiğiniz zarar 2 katına çıkıyo.ayrıca performansta çok fazla bi değişiklik olacağını sanmıyorum çünkü mühendisler herşeyi en başından düşünüp ona göre tasarlıyolar.ben corsa c elegance 1.4 araç sahibiyim ve aracımın performansından son derece memnunum.aracıma sonradan hiçbirşey yaptırmadım ve tüm bakımlarını muntazam bir şekilde yaptırıyorum.1.6 ya kadar olan araçlarda sonradan yapılan değişikliklerin de bi fark yarattığına inanmıyorum..
hava filtresi uygulamasını bende denemiştim.K&n marka filtre taktım ama pek bir fark göremedim açıkçası.benzin tüketiminde de artış olmuştuKısmen haklı olabilirsin özellikle katalitik konvertör konusunda.
Fakat sonradan yapılan değişikliklerin fark yarattığı konusuna gelince orada durmak gerekir. Belki denememiş olabilirsin ancak bazı uygulamaları yapıp başarılı olan arkadaşlar var. en basit ve minimum uygulama olarak hava filtresi değişikliğini söyleyebilirim. araca çok fazla güç vermemesine karşın aracın çekişini rahatlatır, ayrıca devrini yüksek tutmadığın sürece de yakıt tasarrufu sağlar(litre açısından çok yüksek bir değer olmasa da sağlar)
hava filtresi uygulamasını bende denemiştim.K&n marka filtre taktım ama pek bir fark göremedim açıkçası.benzin tüketiminde de artış olmuştu![]()
kimisi sökülüp yerine düz boru veya ufak tipli bi susturucu konuluyor!kimisindede içi boşaltılıyorr!katalizatör iptali aracın daha rahat hızlanmasını sağlıyor.eksost gazı sıkışma olmadan daha rahat taliye oluyoo!buda aracın daha rahat çalışmasına ve daha rahat devirlenmesini sağlıyor!bide şöyle bi söylenti var:düşük devirlerde performans kaybına sebep oluyormuş.kat iptali çok tartışmalı bi konu. performans değişikliği ile ilgili her kafadan bi ses çıkıyor ama piyasada bilimsel bir araştırma yok. düz boru tavsiye etmiyorlar, içinin boşaltılıp geri takılmasını öneriyorlar fakat eninde sonunda arıza problemleri oluyor. birkaç kez yapanlar var bu işlemi tanıdığım. en sonunda çıkma bulup onu taktılar.