Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim corsa 99 gls (corsa b) bizim araçlarda konvertörle ilgili tek müşir olduğu için sorun çıkmadı yani arıza lambası yanmadı ama corsa c lerde ve sonraki kasalarda ne olur bilmem...
çevreye zarar konusunda ben de hassas bir inasınım ancak parça fiyatı gereksiz yer pahalı olduğundan çevreyi ikinci plana atmak zorunda kalıyoruz
Bende kat iptali var hiç bir zaman arıza ışığı yakmadı. tek uyuz olduğum noktası biraz zırıldıyor onu da hep yapmıyor ayda yılda bir yapıyor içi boş olduğu için.
yüksek devirlerde güzel oluyor...
arkadaşlar araştır araştır gına geldi girdim bir exhaust cu ya dedim abi kes ! (aynen boyle )
adam 10 dakkada kesi kaynak falan dedi hazır susturucu var 50 -60 ytl ama sonradan sorun cıkarır el yapımı bol malzemeli var 80 ytl hangisi dedi..tabiki dellenmişim ya yemişim 20 sini 30 unu hangisi ise onu tak yoksa gelir parasını alırım dedim ve taktırdım.. gelelim ne oldu şimdi;
aslında alt devirlerde cekiş aynı .. ama 3000 devirden sonra cidden bir alıp götürme olayı oluyor. zaten bundan once o 3000 de alıp goturme olmadıgı icin herkes 3000 de olunca e hani niye hep olmuyor diye alt devirlerde bir yıgılma var sanıyor gibi geldi bana..
ama cok ilginctir dikkatlice bakıyorum hacı 3000 e gelene kadar boyle yeni evli gelin gibi 3000 den sonra biranda cıldırıyor sanki.. mukemmel bir duygu yani
ps: ehehe corsa tuning miş burası arattım da oradan girdim pardon .. araç astra g 2000 cd bu arada.