Katalizörün içini boşaltınca sarı motor lambası yanacak mı sürekli. 2. Konum oksijen sensörünü yeni almıştım. Motor arıza lambası yanıyor diye .Çok soru sordum kusura bakmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam doldurtmak yerine çıkma düşünülemez mi? Yani uygun gibi sıfırına göre..800-900 lira hocam.
Bende öyle düşündüm de garanti veremiyorlar hocam.Hocam doldurtmak yerine çıkma düşünülemez mi? Yani uygun gibi sıfırına göre..
Anladım hocam. 2013 aslında daha çok erken doldurması için. Modele göre şaşırdım..Bende öyle düşündüm de garanti veremiyorlar hocam.
2004 model hocam araç. 2 ay önce katalizör dağılınca egzozuya gittim gösterdim. Katalizörün dağılmış ama temiz değişmesine gerek yok dedi. Ayak üstü egzozu komple yeniletti 1000 liraya.katalizör için gittim egzozu yeniledler. 2 ay bu şekilde binince motorda gitti sanırım. Çekişi düştü Mavi duman atmaya başladı kalkışlarda. İlginiz için teşekkürlerAnladım hocam. 2013 aslında daha çok erken doldurması için. Modele göre şaşırdım..
Yani ben de vos lpg de yanmıyor benzinde binince 100 km kadar sonra yanıyor lpg de 200 250 ye kadar gidiyor ben siliyorum sürekliKatalizörün içini boşaltınca sarı motor lambası yanacak mı sürekli. 2. Konum oksijen sensörünü yeni almıştım. Motor arıza lambası yanıyor diye .Çok soru sordum kusura bakmayın.
Çıkma sorun ne zaman tıkanır bilinmezHocam doldurtmak yerine çıkma düşünülemez mi? Yani uygun gibi sıfırına göre..
Yazılım olursa çok çabuk dolar yada çok düşük devirli kullanılırsa yine cabuk dolarAnladım hocam. 2013 aslında daha çok erken doldurması için. Modele göre şaşırdım..
Kat dağılınca ne gibi sorunlar olmuştu hocam. Benimde kat dağılmış. Yan sanayi katalizördense içindeki seramik malzemeyi değişmek daha mı iyi sizce.
Kat dağıldığında ses yapıyordu egzoz ve çekiş düşüklüğü olmuştu tıkamıştı ustaya gösterdim hiçbir arıza yok egzozcuya gittik dağılmış katı boşalttık araç rahatladıKat dağılınca ne gibi sorunlar olmuştu hocam. Benimde kat dağılmış. Yan sanayi katalizördense içindeki seramik malzemeyi değişmek daha mı iyi sizce.