olabilirmi? evet açık kalıyorsaegr valfi iptal edilmiş mi ? ondanda yapabilir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olabilirmi? evet açık kalıyorsaegr valfi iptal edilmiş mi ? ondanda yapabilir...
Bugün başka bjr ustaya gittim. O2 sensörleri nin voltajina baktı bunlar normal dedi. Olmasi gereken voltaj araligi neydi unuttun simdi 0 ile 10 arasi mi dediydi hatirlayamadim benim 0.70 filandi gördüğüm kadariyla. Oksijen sensörlerin doğrü çalışıyor dedi. Sorun katalizörde dedi. Egzozcuda kamera ile baktı o kadar görünür bir sey yok dediydi ama yine de katalizör degıscek diyorlar. Az para da degil ki. Originali 1750 tl dediler. Istersen biz 950 tl ye senin katalizörün icine yeni seramik koyalim original alman dediler. Güvenip yaptirmadim. En garantisi original iş galiba.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:23 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:21 ----------
Egr valfi ile ilgili bir sey demediler. Benim de bilgim yok. Ama iptal edildigini sanmıyorum.
Onun yerine kat iptal edilip yerine ufak susturucu taktırabilirsin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katalitik görevini yapamadığından yanan ışığı, katalitik iptal iken nasıl söndüreceksiniz?
Susturucu takıldığı zaman arıza ışığı yapmıyor hocam kendi arabamdan biliyorum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
opelde bu konuyla ilgili olarak iki tip motor seçeneği var.
biri X motorlar
İkincisi z motorlar x motorda iptal etmek çok kolay . kesersiniz susturucu takarlar ve böylee iptal olmuş olur
z motorlarda ise
egzost manifoldu sökülüp katalizatör kısmının içine düz boru yapıp etrafına elyaf döşüyorlar hiç bir sıkıntı yaratmaz.yakıt sarfiyatı fark etmez
katalizatörün görevi yanma sonucu egzostan cıkan gazları karbon monoksik hidrokarbon ve nox gazının buradaki yüksek sıcaklıkta yakark zarasız bir şekilde egzostan atılmasını sağlar
yakıt sarfiyatına etkisi oduğunu duymadım hiç . çokaraça iptal etik.ama x motorda herhangi bir problem yaratmaz ama z motorda kesim katalizatörün içi düz bir boru ile izole edilmelidir ses vermemesi için.
saygılarımla