katil tırın kaza anı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O yol yokuş yukarı Tır gibi bir aracın zorlanacağı bir yokuş. Bence tır çok yüklü değildi ve aşağıdan koparmış ipini hızla tünele giriyor gibi görünüyor. O yolda araçların 80KM/H hızı sınırına düşmesi gerekir.

Doğanın sürücüsü dolmuş şöförüymüş. Acemi değil yani.
Araç stop ettiyse eğer aniden yavaşlama yokuşdan kaynaklı olabilir.

Diğer bir ihtimal ise sürtüşme olmuş olabilir. Dolmuş söförlerinin gözü karadır biraz. Frene basmışda olabilir yolun ortasında.Tır ın bu kadar hızlı arkadan orta şeritten gelmesi doğanı takip ettiği ihtimalini kuvvetlendiriyor. Doğan fren yaptıysa tır şöförü aniden önünde duran aracı görünce affallamıştır.

Kim suçlu yada suçsuz. Olan anneye oldu. Eşi ve çoçuğu olmadan günler geçmez. Allah rahmet etsin. Herşeyden habersiz kısa yaşamı olan ufak yavruya çok üzüldüm.çok üzücü.:(

araç stop ettiyse bile sağa kırıp tırın önünden kaçabilirdi.

abi kazayı tekrar tekrar izledim tamda dediğin gibi zınk diye duruyor ve tırın takip mesafesi var yakın değil uzakta sanırım oda afalladı basireti kitlendi o hızla ani sağ yada sol yapsa tırı devirir daha büyük facilara sebep olabilirdi...

ben videoyu izlememiştim izleyince gerçekten de zınk diye durmuş olduğunu anladım..haklıymışsın valla...kusura bakma...

o araç neden durmuş öle yaw yolun ortasında?

ben videoyu izlememiştim izleyince gerçekten de zınk diye durmuş olduğunu anladım..haklıymışsın valla...kusura bakma...

yok abi keşke haksız olsaydıkda bende anlamadım nedir mantık nasıl durur niye durur köprüden atlamak daha mantıklı hiçdeğilse ölmeden önce uçma zevki alır insan

Arkadaslar demin internette haberlerde okudum şu an yazıyı bulamadım ama mahkeme tır şöförünü serbest bırakmış...bilirkişi raporu bekleniyormuşş..kazadan kurtulan doğandaki bayan tırın arkadan çarptığını hatırlıyormuş.tır şöförü ise doğanın aniden önünde fren yaptığını ve durmak üzere olduğunu sölemiş...mahkeme bi aracın o hızla giderken orta şeritte neden durabileceğini araştırıyomuş...mekanik bi arızadan şüpheleniyorlarmış...

bugün haberlerde izledim bunu.araba lönk diye orta şeritte durdu.

yanlı yaklaşmak istemiyorum ama tır şöförleri yollarda tehlikeli araç kullanıyorlar altlarındaki araçlar güçlü tırmanma şeridinde önündeki kamyonu solluyor bir aksilik olsa yolda kesinlikle kaçacak yer kalmıyor mümkün olduğunca uzak durmak lazım
Allah hepimizi kazadan beladan korusun

Emniyet şeridinde durursun bir tırda gelir seni biçer katil tırcı dersin...

Suçun büyük bölümünün tırcıda olduğuna inanmıyorum...

Geri