katil tırın kaza anı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaza anının 2. fotosunda neden bi anda ışıklar yanıo orayı anlayamadım
çok değişk geldi bana
diğer 1. fotoya dikkat edersen orda da yanıyo farlar ama kamera açısından o kadar parlak görünmüyo,
kamyon arkadan vurunca çarpmanın etkisiyle farlar kameraya doğru meylediyo sanırım o yüzden öyle görünüyo.

doğan nasıl durmuş olursa olsun o tırın ona çarpmaması gerekiyordu bence

aracın nerde nasıl arızalanacağını kimse bilemez yok sağa çekseydi yok zıplasaydı yok ikaz işareti koysaydı demeyin.

genel de ticari araç şöförleri takip mesafesini umursamıyorlar , araçları büyük olduğu için .
bir şekilde dururum diyorlar yada duramazsamda ucunda bana ölüm yok diyorlar ,
tır şöförü kesin suçludur serbest bırakılması da bu ve bunun gibi araç kullanan canilere teşviktir.

not : şişlide arkama yapışmış 2 metreden takip eden minübüsü kasıtlı olarak devirtecektim bir frenimle zor toparladı. Ticari araç kullanan insanlar biraz daha dikkatli ve saygılı olsunlar lütfen.

abi sen de ders vermek için öldürcekmişsin adamı...
burda da öyle bi olay varmış gibi göründü bana işte..

aracın nerde nasıl arızalanacağını kimse bilemez yok sağa çekseydi yok zıplasaydı yok ikaz işareti koysaydı demeyin.

genel de ticari araç şöförleri takip mesafesini umursamıyorlar , araçları büyük olduğu için .
bir şekilde dururum diyorlar yada duramazsamda ucunda bana ölüm yok diyorlar ,
tır şöförü kesin suçludur serbest bırakılması da bu ve bunun gibi araç kullanan canilere teşviktir.

not : şişlide arkama yapışmış 2 metreden takip eden minübüsü kasıtlı olarak devirtecektim bir frenimle zor toparladı. Ticari araç kullanan insanlar biraz daha dikkatli ve saygılı olsunlar lütfen.

Metin sen hiç otobana çıktınmı ??

Çıkarsan sadece ticari araçların değil milletçe takip mesafesi diye bir kavramımız olmadığını görürsün...Burda gözgöre göre yolun ortasında duran bir arabaya çarpan insana trafik canavarı katil cani muamelesi yapılıyor...

O araba bozulmuş olabilir...O tırcı da dalmış olabilir..Adı kaza değilmi bunun ?

Kazalar bir anlık dalgınlıklarla olmuyormu ? Keşke hiç olmasaydı ama oluyor ve bunun önüne geçemiyoruz malesef...

Bu arada özür dilerim yaşına hiç bakmadan metin diyerek bir giriş yapmışım abi...Kusura bakma

bence o videoda araba frenle ani duruş yapıyor otobanda min hız 40 dır 40 km de araç bozulsa bile durana kadar emniyet şeridine girilebilir diye düşünüyorum...

keşke öyle olsaydı ..daha büyük facia dediğiniz ne olabilrdi ki.en fazla tır sürücüsü ölürdü....ama şimdi bir yavrucak öldü gitti annesi ile beraber

tövbe tövbe, bu nasıl bir yaklaşımdır yahu? hangi ölüm, hangi yaşamdan daha az acılıdır, hangisi daha zor kabul edilir nereden biliyorsunuz? herkesin ailesi var.

bence o videoda araba frenle ani duruş yapıyor otobanda min hız 40 dır 40 km de araç bozulsa bile durana kadar emniyet şeridine girilebilir diye düşünüyorum...

katılıyorum berat haberlerde şöyle anlatıldı; tam tünel gibi biyeremi ne girecelermiş ve en sol şerit kapalıymış çalışma varmış adamda bunu fark edince asılıyor frene halbuki sağa geçebilirdi.bence kazanın büyük suçu karayollarında uyarı levhası koymadığı için sonrada doğancıda.tırcı okadar yüklü aracı durduramıyor neyapsın azmı 18 mt civarı fren izi varmış...

abi sen de ders vermek için öldürcekmişsin adamı...
burda da öyle bi olay varmış gibi göründü bana işte..

keskin sirke küpüne zarar derler ya benimki öyle bir şeydi. uzun bir süre yakın takip edince kontrolümü kaybettim ,
ama uymamak lazım böyle pisliklere.

Geri