katil tırın kaza anı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak ve samet arkadaşlar size bir kaç söz söylemek istiyorum....

Sizin gibi düşünmeyen insanları neden yalancılıkla suçluyorsunuz ? 1. si bu..

2. si..Diyelim biri sametin fikrine başka bir alternatif buluyor yada söylediğini kabul etmiyor..Burak sen hemen neden sanki sametle göbeğin bir kesilmiş gibi savunma mekanizmasına geçiyorsun...Kendi bildiğiniz ayet gibi hareket ediyorsunuz..Başka fikirlerede açık olun madem böyle bir paylaşım sitesine üyeyseniz...

sametle olan tartışmasına girmedim ben benim takıldığım o arkadaşın söylediği "7 senedir profilimde belirttiğim aracı 5 senedirde ısuzu kamyon sürüyorum bilfiil trafikteyim sabah çıkıp 150 -200 km yaptığım oluyo kamyonla 5 sene az deil allaha şükür hiç bir vukuatım & ufaktan bi çizik bile yok şuana kadar işallahta olmaz ehliyet diyosun hala yok iyi bişeymi yaptığım hayır ama mecbur kaldığımız zamanlar oldu... " sözleridir.hiçbirşeyi ona kabullendirmek gibi bir niyetim yok burda sanırım hepimizin aynı şeyleri düşünmesi lazım.yapılan illegalliğimi savunacağız paylaşım sitesindeyiz diye?sametle tartışması önemli değil herkime derse desn ben bu yukarıda kırmızı altı çizili olarak belirttiğim kouya takıldım.ya masum insanlar ölseydi dedim.ballandırarak yaptığı insanlık suçunu bizimle paylaşmış.gençlere 16-17 yaşındaki kardeşlerimize kötü örnek olmaması açısından bunu belirtmek istedim.sametin de benimde bu sitede çok tartıştığımız başlıklar oldu sadece birkaçında hemen hemen aynı görüşü beyan ettik.bakarsanız birbirimizin konularına hemen hemen hiç girmedik...

ya burak abi kaç yerde alıntı yapmışın ii bişey olamdığını zaten yazdım ben oraya.. o anda canım sıkkındı biraz..bide sen ne biliyon welet dercesine bi yazı görünce yazıwerdim işte 150 200 km yaptım dediğim zaman ehliyetim wardı b sınıfı.. mecburiyetten diyede yazmıştım neye mecbursun dersen linke bak abi http://www.resim-yukle.com/img01/13/190457PIC_0007.JPG

ehliyetten kasıt c sınıfı yok şuanda onuda eksik yazmışım orda eşşeklik bendede war:sorry:

bide niye odakta ben kaldım onuda anlamış deilim hani hız sınırını aşıp o yapılanlarla açılan başlıkta niye yok böle bi tepki haklıydım demedim sadece tepkiyi sordum yanlışlık olmasın yine

nese abi kötü örnek demişin haklısın ilk mesaj hariç dierlerini düzeltebilirsem düzeltcem düzeltilmezsem forum modumuz silsin onları konu kapansın bişeyler ıspatlama gayem gibi yoktu

küçükken annenizin konuşma dediği o kötü çocuk benim benimle konuşmayın bu konuda bi daha;)

düzeltiliyomuş sizde yaptığınız alıntılarda o kısımları silerseniz

Son düzenleme:
ya burak abi kaç yerde alıntı yapmışın ii bişey olamdığını zaten yazdım ben oraya.. o anda canım sıkkındı biraz..bide sen ne biliyon welet dercesine bi yazı görünce yazıwerdim işte 150 200 km yaptım dediğim zaman ehliyetim wardı b sınıfı.. mecburiyetten diyede yazmıştım neye mecbursun dersen linke bak abi http://www.resim-yukle.com/img01/13/190457PIC_0007.JPG

ehliyetten kasıt c sınıfı yok şuanda onuda eksik yazmışım orda eşşeklik bendede war:sorry:

bide niye odakta ben kaldım onuda anlamış deilim hani hız sınırını aşıp o yapılanlarla açılan başlıkta niye yok böle bi tepki haklıydım demedim sadece tepkiyi sordum yanlışlık olmasın yine

nese abi kötü örnek demişin haklısın ilk mesaj hariç dierlerini düzeltebilirsem düzeltcem düzeltilmezsem forum modumuz silsin onları konu kapansın bişeyler ıspatlama gayem gibi yoktu

küçükken annenizin konuşma dediği o kötü çocuk benim benimle konuşmayın bu konuda bi daha;)

düzeltiliyomuş sizde yaptığınız alıntılarda o kısımları silerseniz

c ehliyeti vardı demişsin ama 5 yıl diyosun şimdi 18 yaşındaysan kamyon kullandığında 13 yaşında olman gerekiyor.yani bu yaş tartışmasını bi yana bırakalım anladığım kadarıyla sen "bu işten anlamazsın" gibi bir tavır sezip sinirden yazmışsın o mesajı.ama hatanı anladıysan benim açımdan bir problem yok benim şahsi tepkim senin ehliyetsiz ve çok küçük yaşta araç kullanmanı söylemendeydi...
no problem...

+ yapılan bütün illegalliğe tepkimi koyarım halka açık alanda hız yapanlarada gördüğümde tepkiyi koyarım.yani sen günah keçisi değilsin bu konuda benim için.usulsüzlüğe tepkimi koyarım koyacağımda...

Son düzenleme:
Senin ne yapacağını ben bilemem...Ama gözlemlerime göre illaki bişe yapman lazım..Yoksa olmaz

ya rakadaşlar o tünelden defalarca geçtim hatta daha çok geçicem ama tünele giriş hızı 80 km tırcı arkadaş 80 ile giriliçek yere kaçla girmeye çalışıyo acaba

abi sağa çekseydi falan diyorsunuz ama 95yılında babam 93model 1 doğan SLX aldı. Aracın satışını alacağımız gün duyduğumuzla beraber şok olduk. Bizim aldığımız araç 1 önceki yıl içinde yeni evli bir çift balayına giderken tırın altında kalmış. Ve 2 kişide vefat etmiş. Olay şöyle gelişmiş, normal bir şekilde yoluna devam eden doğan aniden stop edip tekerleri kilitlemiş ve arkadan gelen tırda doğaı altına almış. gelin olay yerinde hayatını kaybetmiş. Damat ise kaldırıldığı hastanede yoğun bakımdan çıktığının 3. günü vefat etmiş. Yani buda böyle bir durum olabilir. Babam o aracı aynı gün 20milyon zararına satmıştı.
bnen anlattımya önceki syfalarda o olay işte .egzantirik ile ilgili

mademki tir in sirtinda yuk var diyorsunuz 100 150 metre kadar sonra durabilir o zaman oda takipmesafesini 200 metre biraksaydi, boyle seyler dikkat edilmeli, bence suc tir sofurunun

Geri