katil tırın kaza anı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
video kayıtları her şeyi gösteriyo ama bize göstermedikleri şeylerde var, arabanın önce sollayıp sonra önünde aniden durması gibi, "aile içi sorunlar" da var burda;) adam karısıyla boşanıyomuş, karısını da babasının evine bırakmaya götürüyo o sırada ;)

burada yapılan yorumların hepsi şahsi görüşler...olay şu an yargı aşamasında ve kimin suçlu olduğuna yargı karar verecek...şu anda kim suçlu kim suçsuz onu söylemek mümkün değil...ama ne olursa olsun tır şöförü de bu olayda suçlu...tır şöförü de kuralları ihlal ediyor...dolayısıyla tır şöförü suçsuz demek doğru değil. benim değindiğim husus katil yakıştırması yapılmasının adil olmadığı...bence tır şöförü de son derece suçlu...

neden mi?

tırın çarpmadan önceki bir kaç saniye içinde hızı kaç km. idi? hız limiti neydi? bu kadar hızlı giden tır şöförü takip mesafesine uyuyor muydu? ( bu ağırlıkta ve bu hızda bir araç için takip mesafesi normal bir araçla aynı değildir.)

bu da, herşey bir yana tır şöförünün de hatalı olduğunu gösteriyor. ve tır şöförü de muhtemelen ceza yiyecek...yemesi de gerekir...

hangı marka arac olursa olsun mekanık bı arıza yaparak frenlerı kılıtlese arac o kadar guzel ve duzgun sekılde durmaz saga cekere yada sola cekerek durabılır

abi herşey olabilir ama araç defransiyel şanzuman kitlenmiştir krank kırılmıştır tekerleri aynı anda kitlenmesine bi düşünce sadece bilinmez

tırın firması müşteri denmiş napalım haklımı olcak tanıdık die sonuçta şöförde paralı çalışıyo orda yalan sölemiş olabilir kendini kurtarmak için

kırsa araç yatardı düşüncenizede katılmıyorum ne olursa olsun hadiyince araba yatmıyo fren yaptığını farkettiği anda frene abansın demiyorum yawaşlatmak için basıp cok az bi direksiyonu çewirse hiçbi tehlike olmadan şerit deiştirebilirdi ki adam hiç basmamış nerdeyse allah ne werdiyse dalmış arabaya

o tür araçlarda takograf zorunluluğu wardır çalışmadığı zamn bidünya ceza kesiyolar ama böyle durumlarda kimsenin aklına o lanet cihaza bakmak gelmiyo:mad: nerden biliyon derseniz başımıza geldi tutulan raporda 8/8 suçluyken itirazla 8/2 ye düşürdük bilirkişi filan

ama yinede kimse bilemez nolcağını kimsenin aklına gelmeyecek bi nedenden de olmuş olabilir her kazada bidaha olmaz işllh diyoruz ama bizim gibi bi millet olduktan sona daha çok konuşuruz emin olun

Tır'ın ne oldugunu, tıra binmeyen, tırı kullanma zorlugunu, bilemeyen yok öyle olmaz, yok devrilmez, yok bişey olmaz demesin;)
Tır binek araba gibi değildir bilmeden konuşulmasın lütfen...

Tır'ın ne oldugunu, tıra binmeyen, tırı kullanma zorlugunu, bilemeyen yok öyle olmaz, yok devrilmez, yok bişey olmaz demesin;)
Tır binek araba gibi değildir bilmeden konuşulmasın lütfen...
Söylediklerine birebir katılıyorum Samet..Muhakkak ki kullanılması çok zor bir araç,sözüm bu kaza için değil, genel olarak konuşuyorum;O zaman Tır'a veya kamyona; bu aracı kullanmanın zorluğunu bilen,bana nasılsa birşey olmaz deyip koskoca kamyonu arabanın üstüne sürmeyen,birbiriyle yarışmayan,sorumsuzca davranmayan insanlar binecek.Tekrar söylüyorum sözüm bu kaza için değil,bunun için fikrimi daha önce söyledim.

abi herşey olabilir ama araç defransiyel şanzuman kitlenmiştir krank kırılmıştır tekerleri aynı anda kitlenmesine bi düşünce sadece bilinmez

tırın firması müşteri denmiş napalım haklımı olcak tanıdık die sonuçta şöförde paralı çalışıyo orda yalan sölemiş olabilir kendini kurtarmak için

kırsa araç yatardı düşüncenizede katılmıyorum ne olursa olsun hadiyince araba yatmıyo fren yaptığını farkettiği anda frene abansın demiyorum yawaşlatmak için basıp cok az bi direksiyonu çewirse hiçbi tehlike olmadan şerit deiştirebilirdi ki adam hiç basmamış nerdeyse allah ne werdiyse dalmış arabaya

o tür araçlarda takograf zorunluluğu wardır çalışmadığı zamn bidünya ceza kesiyolar ama böyle durumlarda kimsenin aklına o lanet cihaza bakmak gelmiyo:mad: nerden biliyon derseniz başımıza geldi tutulan raporda 8/8 suçluyken itirazla 8/2 ye düşürdük bilirkişi filan

ama yinede kimse bilemez nolcağını kimsenin aklına gelmeyecek bi nedenden de olmuş olabilir her kazada bidaha olmaz işllh diyoruz ama bizim gibi bi millet olduktan sona daha çok konuşuruz emin olun

kardeşim sen iyi misin? ben müşterimiz diye haklı dedim mi? şöförün yalan söylemesine gerek yok, kayıtlarda her şey ortada ama "senin görmediğin daha önceyide gösteren kayıtlar" benim bahsettiğimde işte senin gibi billip bilmeden yorum yapılmamasıydı ;)

18 yaşındasın tırı kullanmak için E sınıfı ehliyetin olması gerekiyor onuda 25 yaşında veriliyor alamayacagın için tır kullanmış olamazsın;).o yüzden o tırın nasıl devrilip devrilmeyeceğini bilemezsin kardeşim...

cok yazık olmus ama dogan soforu neden orta seritte asılmıs frene anu arastırmak lazım . zaten doganlar cok sakat araba .babamın bi kazası vardı dogan slx il e düz yolda giderken serit degistirmiş normal bir sekide sonra aracın arkasıbirden savurmaya baslamıs 90 km ile gidiyormus sona takla atmıs arac yolun kenarındaki kaya ya carparak durmus hiç saglam bi yer yok sadece babamın oturdugu sofor koltugu ve sag on kapı saglam kalmıs Allah korumuş . ama bole cok acı sekildede sonuclanabiliyor bazı kazalar Allah rahmet eylesin cok acı bişey

@avcı
ben yanlış anlamışım ölese tekrar bakmadım yazdıklarına ama nese herkes kadar bende izledim videoyu kesin böyledir demedim varsayımlar vardır hani benimki ondan ;) sende yanlış anlamışın benm yazdıklarımı demekki insan her okuduğunu anlayamıyomuş:D

avcı87;274545' Alıntı:
kardeşim sen iyi misin? ben müşterimiz diye haklı dedim mi? şöförün yalan söylemesine gerek yok, kayıtlarda her şey ortada ama "senin görmediğin daha önceyide gösteren kayıtlar" benim bahsettiğimde işte senin gibi billip bilmeden yorum yapılmamasıydı ;)

18 yaşındasın tırı kullanmak için E sınıfı ehliyetin olması gerekiyor onuda 25 yaşında veriliyor alamayacagın için tır kullanmış olamazsın;).o yüzden o tırın nasıl devrilip devrilmeyeceğini bilemezsin kardeşim...

@lnd
.........................................................................................................................................................

Son düzenleme:
7 senedir profilimde belirttiğim aracı 5 senedirde ısuzu kamyon sürüyorum bilfiil trafikteyim sabah çıkıp 150 -200 km yaptığım oluyo kamyonla 5 sene az deil allaha şükür hiç bir vukuatım & ufaktan bi çizik bile yok şuana kadar işallahta olmaz ehliyet diyosun hala yok iyi bişeymi yaptığım hayır ama mecbur kaldığımız zamanlar oldu...

1-11 yaşından beri araba ve 13 yaşından beri ehliyetsiz araç kullandığını ballandırarak anlatıyorsun ve kaza hatta çizik bile olmadığını söylüyorsun.her şöför en azından aracını biryerlere sürtmüştür en azından 11 yaşındayken sürtmüşsündür.buna inanmamızı bekleme!
2-bu yaptığın kanunsuzluğu geçtim hiç önemli değil sorumsuzluğun önde gideni.o arabayı verenlerin ve senin büyük insanlık suçu işlediğinizin farkındamısınız?küçücük bir çocuk veya emeklisi yaklaşan bir memur veya alın teriyle ekmeğini kazanıp evine götüren bir işçi senin kullandığın araç yüzünden zarar görseydi yada ölseydi diye düşündünmü hiç?burası opelim net lütfen yaptığınız insanlık suçunu ballandırarak anlatmayınki bu bir SUÇTUR!!!

Geri