katlanır ayna

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byyoleri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstanbulda Opel Astra H kasalarda çok görüyorum. Ama birine soramadım bir türlü. Yani Astra H kasada aynen bmw gibi yukarı katlanan ayna yapılır..

arkadaşalarım şimdi 2000 stopun sahibi ve ustası ahmet abile konuştum eğer direkleri uyarsa oluyor diyo ve bizim ayndan çok daha güzel duru diyo bakalım olacakmı inşallah olur

yasin ben bizim arabalar için dedim :D

bu arada olursa orjinal aynada burdan bilgiverin valla aynaları söktürüp ankaraya kargolarım :D

volkan senin arabayada çıkma bir bm 2.5 td motor koysak herhalde satmassın artık :D

yasin ben bizim arabalar için dedim :D

bu arada olursa orjinal aynada burdan bilgiverin valla aynaları söktürüp ankaraya kargolarım :D
ıste orjınalıne olursa soleyın bende benım aynaları sokeyım

Dt. volkan seni çabalarından dolayı kutlarım seni izlerken başım dönüyor valla bir bomban daha var demekki..

Dt. volkan seni çabalarından dolayı kutlarım seni izlerken başım dönüyor valla bir bomban daha var demekki..
var var aslında bir den çok proje varda para sıkıntısı olmasa:(

bunun konusu açılmışdı epey tartışıldı hatta ben çıkma ayna satan bir yerle telde görüşdüm gel yaparız dediler ama işlerim girdi araya sanırım yapılır o mekanızmaya sahip bir ayna alıp içini açıp içindeki o motor mekanizmasını kendi aynana entegre edersen ve bir kaç uyarlamada yaparsan aynanda neden olmasın çokda orjinal olur kendi orjinal aynan açılır kapanırsa..

bende aracıma vectra elegance paketlerdekı gıbı orjınal katlanır ayna taktırmak ıstıyorum uyum saglarmı nelerın degısmesı gerekıyo bılgısı olan varmı acaba ?

Geri