İstanbulda Opel Astra H kasalarda çok görüyorum. Ama birine soramadım bir türlü. Yani Astra H kasada aynen bmw gibi yukarı katlanan ayna yapılır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ıste orjınalıne olursa soleyın bende benım aynaları sokeyımyasin ben bizim arabalar için dedim
bu arada olursa orjinal aynada burdan bilgiverin valla aynaları söktürüp ankaraya kargolarım
2.5td gerek kalmayacak bir ayar yapıyorum motora bitince söylerimvolkan senin arabayada çıkma bir bm 2.5 td motor koysak herhalde satmassın artık
var var aslında bir den çok proje varda para sıkıntısı olmasaDt. volkan seni çabalarından dolayı kutlarım seni izlerken başım dönüyor valla bir bomban daha var demekki..
bunun konusu açılmışdı epey tartışıldı hatta ben çıkma ayna satan bir yerle telde görüşdüm gel yaparız dediler ama işlerim girdi araya sanırım yapılır o mekanızmaya sahip bir ayna alıp içini açıp içindeki o motor mekanizmasını kendi aynana entegre edersen ve bir kaç uyarlamada yaparsan aynanda neden olmasın çokda orjinal olur kendi orjinal aynan açılır kapanırsa..