arkadaşlar vectra b için ben katlanır aynaya başlıyorum , ankarada bi arkadaş çıkma ayna verdi. servo motorda aldım zaman bulunca başlayacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar vectra b için ben katlanır aynaya başlıyorum , ankarada bi arkadaş çıkma ayna verdi. servo motorda aldım zaman bulunca başlayacağım.
ethem bey sizin aynanız zaten katlanıyor sadece elektronik değil eğer bilmiyorsanız hemen denemelisiniz WRC moda geçiyor araç direkt :]
ethem bey sizin aynanız zaten katlanıyor sadece elektronik değil eğer bilmiyorsanız hemen denemelisiniz WRC moda geçiyor araç direkt :]
BMW lerinki hazır satılıyor kardeş....bende bmw me taktırmak ıstıyorum sız aarastırın sonra benımlede paylasın ben yeterınce arastırdım bı alması kaldı
astra h için yapılabiliyorsa bende yapmak isterim bu katlanır ayna işini gerçekten merak ediyorum yapan gören bilen yazsın merakla bekliyoruz
hazır satılıyor bılıyorumda tesısatı yok hazırda ondan ugrasamadım yoksa superrBMW lerinki hazır satılıyor kardeş....
Bende Çok düşündüm Yapıtırmayı Carbona kaplatacan birde püfff