Kayseride gönüllerin vectrasi "c"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yusuf diye çok iyi tanıdığım bir kardeşimizindir araba. Herkesin kendine göre zevki var.. Bize düşen kazasız belasız sürüşler dilemektir..

ewet bende zaten yusuf abiden izin alarak fotolarını cektim ve paylastım :) ne diyelim ALlah kaza bela vermesin

ewet yusuf kuzucu galiba oda bizim buralarda oturuyor :):)

arka tampondakı lpg dolum zımbırtısını nıye oraya taktırmıskı...on tampon hoşuma gıtmedı...ama zevkler ve renkler tartışılmaz...güle güle kullansın...

Öncelikle kazasız sürüşler. Herkesin zevki ayrı tabi ki aracın sahibi beğeniyorsa bir problem yok. Fakat ben araca yapılmış hiçbir modifiyeyi beğenmedim. Aracın orjinal hali göze daha çok hitap ediyor

Hepınıze tesekkur ederım arkadaslar... tabı genel olarak zevkler ve renkler tartısılmaz... herkese saygı emege saygı basta... hayırlı gunler dılerım..

yusuf kardeşim hayırlı olsun bilmiyorum kayseride imkanlar nasıl ?.benimkinin aynı arabaya sahipsin. çok kaliteli bir görüntüye sahip olabilirdi. tavsiyem eklerden vazgeç irmsher opc stenmetz gibi markaların eklerini fiberden yaptırabilirsin süper olur

kromlar fazla göze batıyor

kazasız belasız

Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın ama bende pek beğenmedim belki de modifiyeye tamamen karşı olduğum içindir.

Geri