Kayseride gönüllerin vectrasi "c"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
masallha kazasız belasız

Aksesuarcıda ne bulursa takmış arabaya yakışırmı yakışmazmı diye düşünmeden ben beyenmedim. emeğine sağlık arkadaşın diyicem ama bir emekde yok arabada ne bulursa aksesuar almış takmış..

genede kendi zevki güle güle hayırlısı ile binsin..

Arkadaslar hazir aldim bunu

Arkadaslar artık sessızlımı bozuyum diyorum çünkü çok üstüme geldiniz yeter ya...aekadaslar arabayı ben 2. el aldım ve bu araba ILERLEYEN ZAMANLARDA DAHA IYI OLCAK ZATEN BENDE BAZI YONLERINI EKSIK BULUYORUM...YORUMLARINIZ HER HALDE BEKLIYORUM...TESEKKURLER

Yusuf, Arda ben kardeşim (: Herkesin zevki kendinedir. Sen keyfine bak. Arabaya bişeyler yaptıracak olursan haberim olsun beraber gider geliriz tanıdık çok.
Pazar günü çekindiğimiz fotoyu istiyorum bu arada (:
Selamlar..

Arkadaslar saygı duyarım ama arabayı ben 2.el aldım yanı ben yaptrmadım anlıyosunuz herlde tam bır modıfıye manyagı bırıyım.Cok deıstırcem bu araba'yı yenı halını ızleyııN..İzlemeye devam edın...

Son düzenleme:
Ardam selamlar fotograf makına sı evde kaldı ben sana yarın atarım onu kardesım hatta fecden grusuruz...bı ara gdelım suna karbon fıber+ arka stop+ledlı far yaptralım ok?

Kromun fazla kullanılması , kocaman jantların takılıpta süspansiyonların cok yuksek olusu , tampon eklerinin kalitesiz durması arabanın agırlıgına gölge düşürmüş bence.daha az işle daha kaliteli sonuzlara ulasıla bilirdi diyorum ben.Ben pek begenmedim acıkcası. Ama ; kullananın kazasız belası binmesini dilerim...

arabayı birde canlı görün daha güzel duruyor :):) ALLAH KAZA bela vermesin :):)

saol agah oktay kardesım cok saol mıllet yasamalı gormelı bu telefondakı kız sesıyle bulusup asık olmya benzer araba hele cok daha farklı bır ask ben arabamı sevıyorum ve zevk alıyorum aslında herkesın begenmesı daha ıyı faklı bır zevk ve kendım yasıyorum... haksızmıyım agah oktay? arda??

Geri