kaza...geliyorum demedi...

geçmiş olsun ibrahim, çok oldu siteye girmeyeli, şimdi gördüm,, malatya da bahçedeyim, kayısı ile uğraşıyorum,,,

bugun aracımı boyattım fakat boyanın üstüne pasta cila geçillmedi oda yarın geçilecek...yanlız şuırda bir sorun varki kapı kolu hizasından itibaren aşagı tarafı komple boyamış sadece astarlı yer değil boyayı geniş atmış...sebebi ise orda yama gibi gözükürdü biraz geniş atıp boyanın tozunu geniş attığını söledi...ve tüm çamurluğa vernik geçmiş...bunu boyandı diye gözükürmü dediğimde hayır vernik boyadan sayılmaz dedi...vernik atmıs komple umarım satarken komple boyalı diye çıkmaz...

işte resimler...

güle güle kullanın serviste o parça komple boyalı gibi görünecek büyük ihtimalle

güle güle kullanın serviste o parça komple boyalı gibi görünecek büyük ihtimalle

işte çekindiğim noktada bu...bana sadece kapı kolu altı hizası boyanacak demişti öle boyamıs fakat yarım parçadan daha az boya varken tüm vernik atmış....boya yokken boyalı olacak arabam kaportacı arkadaş neden böyle birşey yaptı anlamadım...

Son düzenleme:
aslında lokal boya diye bir şey yok piyasanın uydurması o parçayı boyamış kalanı verniklemiş doğru olanı yapmış yoksa sırıtırdı o boyalı yer renk tutturamazdı özellikle gümüş renk arabada siz resimleri saklayın alacak kişiye gösterirsiniz ona da sorun yapacak adam gitsin sıfır araba alsın

aslında lokal boya diye bir şey yok piyasanın uydurması o parçayı boyamış kalanı verniklemiş doğru olanı yapmış yoksa sırıtırdı o boyalı yer renk tutturamazdı özellikle gümüş renk arabada siz resimleri saklayın alacak kişiye gösterirsiniz ona da sorun yapacak adam gitsin sıfır araba alsın

zaten satmayı düşünüyorum çok severek aldığım aracımı satılıga cıkardım...fakat aynı rakamda alacak araç bulamıyorum...

Geri