Geçmiş olsun, o yoldan ben de geçen ay geçtim. Aslında daha kötü durumda olan muğla-kale'yi geçmişsiniz. Şans işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun, o yoldan ben de geçen ay geçtim. Aslında daha kötü durumda olan muğla-kale'yi geçmişsiniz. Şans işte.
Tesekkur ederım..Geçmiş olsun, o yoldan ben de geçen ay geçtim. Aslında daha kötü durumda olan muğla-kale'yi geçmişsiniz. Şans işte.
Sagol İbrahim abi , dedıgım gıbı eger kasko olmasaydı o an ne yapardım sımdı ne yapardım hıc bılmıyorum , artık kımseye bısey olmadıgı ıcın sukrederek 15 ten geriye gün sayıyorum...kardeşim geçmiş olsun...sıkma üzülme diyeceğim ama olmuyor çok iyi bilirim o duyguyu zamanında iki aracımdada aynı şekilde kazalara karıştım...ne kadar takmamaya çalışsanda takarsın...ALLAH yardımcın olsun...yinede takma diyeceğim...üzülürek...
Ilker abi cok tesekkur ederım , Allah hepımızı kazadan beladan korusun...Kardeşim çok geçmiş olsun gerçekten... allah daha beterinden saklasın... onarılacak cana zararın gelmediği bu tarz kazalarla sınasın bizi... sen iyisin ya gerisi zaten halolur...karter koruyucu yokmuydu senin arabada?