geçmiş olsun trafik sigortası karşılaması lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok güzel hareketler bunlar.çok sağolun arkadaşlar inanın basıp gitsemde olurdu ama bunu yapabilecek bi yapım yok.. içim içimi yerdi eğer gitseydim..
Çok geçmiş olsun,Savaş abininde dediği gibi kusur sende olduğu için diğer her iki aracın masraflarının 10.000ytl'sini senin sigortan karşılar(söylediğine göre limiti),masraf fazla çıkarsa fazlalığı cebinden ödersin.Anlattığına göre bütün kusuru sana vermişlerse kendi aracının masrafını kendin çekersin,zaten fazla bir masrafın yok galiba.Kaskon olsaydı durum farklıydı tağbiki,bununla geçmiş olsun....millet bgn kaza yaptım ama bende bi hasar yok yanlız kazaya sebebiyet werdim.. araçı sağdan geçtim gene sol şeride geçerken araç bana arkadan hafif dokunda we araç hakimiyetin kaybedip yandaki araca çarptı bende bişe yok ama 2 araç birbirine girdi yanları sürttü baya hasarlı benim merak ettiğim zorunlu trafik sigortası bunu karşılıyormu? ben hatalı sollama yaptığımı kabul ettim.tutanakta bunu yazdım. sizce şimdi sigorta karşılarmı? poliçemde araç başına 10bin ytl karşıladığı yazıyor.. kaskom yok.sadece zorunlu trafik sigortası war.