kaza yaptım.. acil yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok saolun arkadaşlar.. Atilla abi saol büyük ders oldu gerçekten.. Sonradan ah wah oluyo sadece..

büyük geçmiş olsun kardeşim bizim kanımız deli akıyor sollamayı bıraktık sağlamaya başladık sağlık olsun durdurmak lazım canavarı...

bgn sigortayı aradım arkadaşlar diyolar sizin ödemenizi red weriyoruz siz kazaya karışmamışsınız sadece hatalı sollama yapmışsınız. dedim ne olacak o zmn size dawa açabilirler diyor. ee dedim yapacak bişey yok diyo.. bilir kişi belirleyecek.. siz dokunmamışsınız kimseye diyor ordaki adam.. offf Allahım delirecem sonunda bu yüzden..

bgn sigortayı aradım arkadaşlar diyolar sizin ödemenizi red weriyoruz siz kazaya karışmamışsınız sadece hatalı sollama yapmışsınız. dedim ne olacak o zmn size dawa açabilirler diyor. ee dedim yapacak bişey yok diyo.. bilir kişi belirleyecek.. siz dokunmamışsınız kimseye diyor ordaki adam.. offf Allahım delirecem sonunda bu yüzden..

Görkem olay telefonda sana dedigim şekle gelmiş, sigorta şirketin olaydan sıyrılmaya çalışıyor,sen arac bana arkadan çarptı ,olay bu şekilde, rapora da bu şekilde yazdık zaten deseydin keşke :( neyse umarım dava aşamasına gelmeden atlatırsın

Görkem olay telefonda sana dedigim şekle gelmiş, sigorta şirketin olaydan sıyrılmaya çalışıyor,sen arac bana arkadan çarptı ,olay bu şekilde, rapora da bu şekilde yazdık zaten deseydin keşke :( neyse umarım dava aşamasına gelmeden atlatırsın
öncelıkle gecmıs olsun ?
berker abının dedıgı gıbı arkadan carpan araba ne olursa olsun haksız durumda oluyo hatalı solla yapamsın ama sonucta arkadan sana dokunmus bana trafıkcımın dedıgı göre ne olursa olsun arkadan vuran araba haksızdır dedi kafana takma ama başina böyle bi olaygelecegını beklıyodum bana kızıyodun trafıgı katlimi yaratmişin yine insallahh hamsi beynıne gırer yaramazlık yapmasiinn :D
Allah baska buyuk kaza bela vermesin ;)

Geri