Kaza yaptım ne yapmalıyım , acil yardım !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok yok kapı kapı dolaşmazsın sadece araban bir kaç gün orda kalabilir. başka da bir sorun olmaz. sen git eğer işin varsa arabayı bırak. telefonla irtibat kurarsın. ama ben her gün gidip başında bekliyordum experin gelmesini. biraz pimpirikli olduğum için tabi:)

geçmiş olsun.evrakları götür servis herşeyi haleder.merak etme

kusurlu olan kim o mu sen mi.bu sizin tutugunuz tutanaga göre belli olsun gerisini servis halleder

sağolun arkadaşlar , bugun gittim bizim ustaya verdim belgeleri yarın exper gelip bakıcakmış arabaya olayda %100 karşı taraf suçlu kavşaktan dönerken geçiş önceliğine uymayıp bnm yol girdi çünkü oda kabul etti zaten tutanağada yazdık , acaba experin gidip atıyorum %70 beni %30 onu haklı bulma ihtimali varmı böyle bir durumda masrafın %30 unu ben mi ödemek zorundayım

detaylı resım cektıysenız ve siz trafik kuralları içindeyseniz karsı tarafta sucunu kabul ettıyse sıkıntı etmenıze gerek yok...

hayır..böyle bir durum yok..suçun kendisinde olduğunu tutanağa beyan etmiş zaten..exper ona karışmaz..o sadece çıkan masrafa karışır..onu da tamirciyle halleder..sadece arkadaşlarında belirttiği gibi araç exper gelinceye kadar öylece bekler..tekrar geçmiş olsun..

Geri