Kaza yaptım ne yapmalıyım , acil yardım !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
detaylı resim derken kaza pozisyonunda çekemedim resimleri trafik vardı köşeye çekince kaşı aracın ön tarafını ve bnm arka tarafı çektim sadece gerçi tutanakta belli herşey ama bu sigorta şirketlerinede belli olmuyor , birde şunu sorayım şimdi sol kapıdaki göçükler düzeltilip kopmle boyanacak o taraf araç kırmızı olduğu için haliyle renk farkı olacak diğer bölgelerle acaba diğer bölgelerede bi nevi farkı kapatmak için kopmle pasta cıla işlemi yaptırsak onuda faturaya eklesek exper çakar mı olayı

zaten boya atılınca ufak tefek farklılıklar olucaktır doğal olarak pasta atıcaktır ...yapan boyacı zaten bunu siz demeden yapması lazım ...exper bişey diyemez siz bide boya koruma yaptırın

inş. sorun çıkarmaz sonuçta oda kaza sonucu kusura giriyor eski haline gelmesi için kopmle pasta cıla yaptırıp boya koruma attırayım bari aklıma takılmıştı fark olursa yamalı yamalı mı gezcez diye , teşekür ettim cevap için dostum bende 6 aydır araba kullanıcısyım yeni yeni öğreniyoruz işler nasıl yürüyor diye

Arkadaşlar bugun bi kavşakta kaza yaptım , ben ana yolda düz devam ederken diğer araç kavşaktan dönüp benim yola girdi hiç yavaşlamadan

Kavşağın nasıl bir kavşak olduğu önemli ama bu anlattığına göre suçluda olabilirsin. Kavşak içinde dönüş yapan araçların kavşağa giren araçlara göre geçiş önceliğine sahiptir.

kardeş senin kaza işine sigorta kurulu gibi bir kurul var oturup karar veriyor. enteresan kararlar da verildiği oldu tabi. mesela arkadan çarpan yüzde yüz suçlu birini haklı gören raporlara şahit oldum. umarım bir sıkıntı çıkmaz.

kardeş senin kaza işine sigorta kurulu gibi bir kurul var oturup karar veriyor. enteresan kararlar da verildiği oldu tabi. mesela arkadan çarpan yüzde yüz suçlu birini haklı gören raporlara şahit oldum. umarım bir sıkıntı çıkmaz.
dogru diyorsunda arkadan çarpan %100 kusurludur diye bir kural yok,aksine arkadan çarpanların (duruma göre) haklı oldugu maddeler ve kurallarda var kanunda...

arkadan çarpanın haklı olduğu bir durum var mı gerçekten.

Kavşağın nasıl bir kavşak olduğu önemli ama bu anlattığına göre suçluda olabilirsin. Kavşak içinde dönüş yapan araçların kavşağa giren araçlara göre geçiş önceliğine sahiptir.

adam babadan dönüş yapacak yani diğer karşı yoldan bizim yola girecek durup ben öncelik veremem heralde düz yolda giderken , kaza yerinin resminide çekip koydum rapora zaten adamda tutanakta ben çarptım diye yazdı bi sorun çıkmaz heralde

Geri