Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@multispace hocam valla anlamadık ki arkadaş yan yoldan geliyordu bende devam ettim o duracak beni gördü diye ikimizde durmayınca oldu. Temennimiz canımıza bişey gelmedi araçlar da bir şekilde halledilir.
geçmiş olsun benimde duran aracıma çarptılar 5 6 gün oldu hala experden gelecek cevabı bekliyoruz beyefendi ne zaman haber verirse o zaman yapıcalacak aracım dikkat etmek lazım
@patates hocam bu gun verdim servise p.tesi eksper gelecekmis buyuk ihtimal 2 kapi bide camurluk degisecekmis on kapida da arka camurluktada kucucuk bisey var. Adamlar değişecek diyor şaşırdım kaldim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bi akıl verin; Bu gün servisi aradım aracın durumu hakkında bilgi almak için bana verdikleri cevap "-Aracınızı pert'e ayırabiliriz, kasko tutarını bize bildirmeniz gerekiyor". Ne oluyor arkadaş bu hasar için pert'e ayırma. Ne yapmam gerek deneyimlerinizi bekliyorum