Kaza Yaptım Servıs Icın Yardım

Evet senin 2 kapı mecburen değişecek... Kapıların tam ortası 1 metre içeri girse de düzeltiliyor ancak köşe kısımları 1 cm içeri girdimi düzeltilemiyor... Çünkü arkasından müdahale yapılamıyormuş... İki kapı yetkili serviste 5000 TL den fazla tutar camurluk boya falan 10 000 TL expertiz raporu cıkarsa perte ayırırlar..
Eğer perte cıkarırlar ise ben yerinizde olsam aracı pert olarak alırım( perte cıktıgından size bedelini öderler ve ayrıca satıldığında alıcı olursanız öncelik sizdedir) Dışarıda özel serviste yarı fiyatına yaptırırım....en az 3-5 bin karınız olur...
Bu olayı bir araştırın...

çok geçmiş olsun..şükür ki siz iyisiniz.böyle düşünmek gerek.

Nihayet aracımı aldım arkadaşlar iki kapı tamamen değişti arka çamurlukta çekiçlenip boyandı. Boyada çok bi fark göremedim (Elbette daha açık duruyor ama abartılacak kadar değil) İşçilikleride hoşuma gitti. Allah kimseye göstermesin zor işlermiş :(
Bu arada arkadaşlar Trmer kusuru tamamen karşı tarafa vermiş, o arkadaşta beni arıyor sigorta şirketini dava edeceğim bütün hatayı benim üzerime yıktı diye. Dava etmesi benim açımdan bi sıkıntı oluştururmu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Nihayet aracımı aldım arkadaşlar iki kapı tamamen değişti arka çamurlukta çekiçlenip boyandı. Boyada çok bi fark göremedim (Elbette daha açık duruyor ama abartılacak kadar değil) İşçilikleride hoşuma gitti. Allah kimseye göstermesin zor işlermiş :(
Bu arada arkadaşlar Trmer kusuru tamamen karşı tarafa vermiş, o arkadaşta beni arıyor sigorta şirketini dava edeceğim bütün hatayı benim üzerime yıktı diye. Dava etmesi benim açımdan bi sıkıntı oluştururmu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Size bir sıkıntısı olmaz, hele kaskonuz da var ise, 0 ihtimal. Keyfinize bakın. Sigorta şirketini neye dava edecekmiş, kararı onlar vermiyor, sallamış durmuş. Kararı veren tramere karşı önce itiraz edecek, kendi sistemi içinde tüm yolları deneyecek sonra onlara dava açacak da vs. vs. Yalan o iş zaten.

Geri