Kaza yaptım YARDIM :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan partner352
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
P

partner352

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar saat 18:00-18:30 arası eğimli yolda hızım 10-20 arası aracı sağa doğru kaydırdım istemeyerek te olsa Çin malı Geely araca hafiften dokundum vurduğum aracın tamponu kırıldı cd kalemiyle yukarıdan aşağı 30cm kadar çizersiniz ya aynen öyle bir kırık tampon falan yerinden çıkmadı, benim ön tamponun sağ plastik tırnağı kırıldı çizik falan göremedim bende...

Acil bir yere gitmem gerekti. Yandaki bakkala telefonumu bıraktım geldiğimde araç yoktu bir bayana aitmiş, bakkalın dediği "tampon değişecek", bende sigorta karşılamaz mı dedim anlaştırırız dedi.

Sadece trafik sigortam var kaskom yok.
Sorum şu, ben bu işten en ucuz nasıl kurtarabilirim?

Geçmiş olsun Mahmut Bey.

Gecmis olsun Mahmut bey,
senin sigortan karsi tarin masrafini karsilar karsilamak zorunda...senin tampon ise senin cebinden cikacak..cünkü normal trafik sigortasi karsi tarafin hasarini öder kasko da senin...

Teşekkür ederim Selim bey,
Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için ilk defa kaza yapıyorum da.

Allah tekrarını göstermesin..
İşte çoğu zaman bu yüzden bu sitedeyim neyin ne işe yaradığını işlerin nasıl yürüdüğünü öğreniyorum..

geçmiş olsun. opel farkı. araç sağlam

bende bu trafik sigortasını öylesine yaptırtyorlar sanyordum.. işe yarıyormuymuş

hocam bence kasko araştırmalarına başla... insanlık hali ne olur ne olmaz:) en azından içiniz rahat olur;)

Geri