Kaza yaptım YARDIM :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan partner352
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaza raporunun geçerli sayılabilmesi için iki tarafında imzaları ve kaza hakkındaki yorumları olması lazım diye biliyorum.

evet karşılıklı bilgiler yazılarak kazanın oluşunu açıklayıp imzalanması gerekiyodu. fotoğraf falan çekmişsinizdir umarım. geçmiş olsun

buluşun karşı tarafla ruhsat bilgilerini forma doldurun açıklama kısmına kurallara uygun park etmiş şu plakalı arabaya çarptım yazıp imzalayın..
karşı tarafta park ettiğin araba şu plakalı araç çarptı yazıp imzalasın.. o kadar

kaza raporunun geçerli sayılabilmesi için iki tarafında imzaları ve kaza hakkındaki yorumları olması lazım diye biliyorum.

evet çok doğru + kaza yerine ait fotoğraflar işinizi daha kolaylaştırırdı.

taraflar arasında kim şuçlu tartışması olmadığından.. fotoğrafa gerek yok bence

Yanımda fotoğraf makinesi yoktu yarın inş. buluşup usulen tüm gerekli tutanak fotoğraf vs.. işlemleri yaparız.

taraflar için söylemiyorum fotoğrafları eksper görmek istiyor genelde fotoğraf olması işleri dahada kolaylaştırır onun için söyledim.

taraflar için söylemiyorum fotoğrafları eksper görmek istiyor genelde fotoğraf olması işleri dahada kolaylaştırır onun için söyledim.

abıcım eksper fotograf ıster o yuzden bı sekılde tutanagı tutun
tuttuktan sonra aynı yer olması gerekmıyor arabaları aynı sekılde yanastırın ııce
sonra fotosunu cekın.
muhtemelen çin malı arabalar yenı oldugundan ve bayan sahıbı oldugundan o arabada kasko vardır ve bayan oldugundan bu gıbı kazalara alısıktır ondan arama geregı duymamıs kaskosundan alacak sıze gerek kalmayacaktır.

Geri