Kaza yaptım YARDIM :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan partner352
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun. hızınız yavaş olması daha büyük bi kazadan korumuş.araç siz yokken gitmiş, karşı taraf vurup kaçma sanıp dava yoluna gidebilir.buna benzer bi kazada benim başma gelmişti.adam bana vurup olay yerini terketmişti.daha sonra avukat kanalı ile temasa geçip fazlasıyla hasarımın karşılığını almıştım.

Ben karakola da gittim böyle böyle dedim hatta kendimi ihbar ediyorum mağdur beni şikayet etmesin kaçmadım diye söyledim ama herhangi bir işlem yapmadılar beni yenimahalle karakoluna yönlendirdiler.

Sivas ta yeniyim ve karakolun yerini bilmiyorum aramak zoruma gitti, işim olduğu için de gidemedim malesef, olaydan 2 saat sonra kaza yerine tekrar geldim baktım araç yok...

Bakkala da özürlendim bir sürü tamam dedi berberdeydi bayan ben anlaştırırım sizi dedi telefonumu bıraktım geldim.

akıllıca düşünmüşünüz.ama elinizde olayı anlatan bi ifadenin olması daha garanti derim ben.sonuçta hasar büyük değil,garanti altına almak lazım.

Valla bilemiyorum olayı gören 2 kişi vardı zaten camdan sordum var mı bişey deyince onlarda abi pek bişi yok dediler mobeseden bile tespit edilebilir olay. Onlar öyle söyleyince arabadan inme gereği bile duymadım. Ve yoluma devam ettim.

Bayanla konuşup anlaşmalı tutanak doldurun kaşılıklı. Sizin trafik sigortanız onun aracını öder, cebinizden kendi aracınızı yaptırırsınız.

İnş. öyle olur Önder bey,
Yarın tekrar gideceğim aynı yere. İnş. beni arar buluşur hallederiz henüz aramadı.

kendiniz kaza raporu tuttunuzmu peki kaza raporu olmadan sigortadan haklıda olsanız birşey yapamazsınız.

Ben karakola da gittim böyle böyle dedim hatta kendimi ihbar ediyorum mağdur beni şikayet etmesin kaçmadım diye söyledim ama herhangi bir işlem yapmadılar beni yenimahalle karakoluna yönlendirdiler.

Sivas ta yeniyim ve karakolun yerini bilmiyorum aramak zoruma gitti, işim olduğu için de gidemedim malesef, olaydan 2 saat sonra kaza yerine tekrar geldim baktım araç yok...

Bakkala da özürlendim bir sürü tamam dedi berberdeydi bayan ben anlaştırırım sizi dedi telefonumu bıraktım geldim.
keşke herkes senin gibi olsa takdir ettim..

kendiniz kaza raporu tuttunuzmu peki kaza raporu olmadan sigortadan haklıda olsanız birşey yapamazsınız.
Ne yalan söyleyim vallahi hiç bir işlem yapmadım nasıl doldurulacağını bile bilmiyorum.
Daha yeni internetten indirdim örnekli bir tane çıkardım doldurayım mı şimdi ne dersiniz.

kaza raporunun geçerli sayılabilmesi için iki tarafında imzaları ve kaza hakkındaki yorumları olması lazım diye biliyorum.

Geri