kaza yaptım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boyalı veya değişen parça ülkemizde çok abartılıyor aslında başka memleketlerde bu işi bu kadar problem etmiyor adamlar zaten adı üzerinde ''kaza'' bu yapacak birşey yok ... :( :confused: :mad:

resimlerde pek belli olmuyor.sag arka kapı bayağı içine göçük...servisleride biliyorsunuz en ufak bişeyde adam acımıyor.kurtarabilecekken bile değiştiriyorlar uğraşmamak için.
Servisler malum, nispeten daha sakin bir servise gidersen yada tanıdık bir kaportacıya daha iyi olur. İş arkadaşım aracı ufak bir kaza geçirdi, 1 çamurluk ve tampon değişti ama usta iyi olmasına rağmen boya tutmadı bir daha boyadılar, Senin aracın yeni ve rengide kolay ama sen yinede aklında tut

geçen yıl babam hasteneye girerken bi 131 e sürmüş senin astra gibiydi yanı ,adama 50 ytl verip anlaşmışlar...

bizim araca bi baktım bembeyaz boyası çıkmış diğer aracın

çıkardım pasta cilayı bi yarım saat temizledim...

o beyaz boyanın altında hiçbi şekilde çizik falan çıkmadı..

sadece sağ arka kapının plastik korumasını boyası bi 10cm kadar soyuldu neyseki bu şekilde atlattık..

seninki kadar değildi ama senin arka çamurluk gibi benim çamurlukda boyaydı...

bi dene cilayı en azından o boyanın altındaki hasarı görürsün...
inşallah en az hasarla atlatırsın...

arkadaşlar selam

kaza yapan arkadaş çok geçmiş olsun istanbulda cizik vuruk olmayan yani kısacası kaza yapmayan şöför ve araç sayılıdır.İstanbulda dikkat edilecek kişiler vardır. bunlar belediye otobusleri, halk otobusleri, sarı dolmuşlar ,mınubusler,kamyonlar, vede bayanlar bide yenibosna hattındaki mavi otobusleri unutmamak gerek bunlara çok ama çok dikkat edin biri size çarparsa diğer arkadaşları onu görür görmez aşağıya inerler ve siz haklı olsanız dahi onun yanında olup sizi haksız düşürmeye hatta bırakın onu sizin üzerinize yürüyüp dövmeye kalkarlar bunlar tam bir trafik canavarıdır. senin arabanda en küçük cizik olsa için sızlar sonuçta para vermişsin ter akıtmışsın alana kadar ama dediklerim için oyle değil. bir araçı solluyorsun normal bir yolda senin solladığını gören mınubus şöförü gaz keseceğine daha cok seni görünce gaza basıyor . adamın ön tamponu yenilecekse hazır senin üzerinden yenileyim olayına girmek istiyorlar geneli boyledir onlar için onemli değildir.bunları bizzat kendi ağızlarından ben dinledim. senin kazana gelince çok büyütülecek bir şey yok kapı değişmesine gelince orda kapı değileşek bir durum söz konusu değil çöküklük varsa çekecekler vakumla astar atacak zımpara ve boya bitince sen bile tanıyamayacaksın arabayı burasımıydı vuruk yer diyeceksin.çok kafana takma çok kollayınca illah arabana bir şey oluyor.sen sağdan gidersin karşıdaki senin üzerine gelir olmayacak yerde olmayacak kazalar olur.çok sıkma canını herşey olacağını varıyor değiştiremiyorsun olacağı.benim başıma gelenlerden özetlerle yukarıda değindim cana geleceğine mala gelsin.klasik bir laf ama cidden oyle unutulur zamanla.gönül ister ki arabaya bir şey olmasın hiç bir zaman ama burası istanbul.tekrar çok geçmiş olsun

herkese saygılar.

çok çok geçmiş olsun,canının sıkılması normal ama neyseki cana birşey gelmemiş ve daha ağır bir hasar yok,kapının değişmesine gerek yok bence iyi bir ustanın elinde yenisinden farksız olur diğer yerlerde aynı şekilde düzeltilir üzülme,bu arada çarpıp kaçan şerefsizi bulman için eğer emniyette tanıdığın varsa onlar sendeki plaka aracın model ve renk bilgilerine göre araştırsın eğer tanıdık yoksa bir yol ve ihtimal var ama biraz vaktini alabilir,emniyetin www.egm.gov.tr sitesine gir araç sorgulama ekranından plakayı 34 VS 001 den başlayarak gir kırmızı renkli BMC kamyonet plakalarını not et fazla olduğunu sanmıyorum son rakamı üç haneyse sonuca çabuk ulaşırsın ama dört haneyse biraz vaktini alır,şansın varsa belki tek o kamyonet çıkar sonra davanı açarsın,kolay gelsin...

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun.Kaza bu, oluyor.Kaskon olması sevindirici, en azından masraf ödemezsin.Fotoları ve diğer evraklardan bir kopyayı aracın için yapacagın dosyaya koyarsan, satarkende başın ağrımaz.Kolay gelsin

fikir ve yorumlarınız için çok teşekkürler.kapının değişip değişmeyecegi bugün belli olacak.

buyuk gecmıs olsun:(

Geri