kaza yaptım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok çok geçmiş olsun arkasından takip edemedin mi ne biliyim bmc en fazla 80-90 apar yakalayabilirdin belki ama o şokta sende haklısın çok geçmiş olsun içim burkuldu yemin ediyorum

çok çok geçmiş olsun arkasından takip edemedin mi ne biliyim bmc en fazla 80-90 apar yakalayabilirdin belki ama o şokta sende haklısın çok geçmiş olsun içim burkuldu yemin ediyorum
çok rahat yakalardım.ama; 1- o yolda geri geri gidemezdim
2-polisin geleceginden o kadar emindimki adamın yanına kalmaz diye düşündür.3-kaza yerini terk edersem hiçbir hak iddia edemem diye düşündüm.

çok rahat yakalardım.ama; 1- o yolda geri geri gidemezdim
2-polisin geleceginden o kadar emindimki adamın yanına kalmaz diye düşündür.3-kaza yerini terk edersem hiçbir hak iddia edemem diye düşündüm.

burası türkiye dostum herşey olabilir polis bile adamı yarı yolda bırakabiliyor bazen neyse unutmaya çalış arabanda çok temize benziyor :alkis:

kardeeşim geçmiş olsun yavvvvv.

Forum Kurallarına aykırı mesaj....

Forum Kuralları
05- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

hocam çok geömiş olsun. Daha geçen gün bu araba için cant falan düşünüyoduk. Şimdi bunu görünce çok üzüldüm. İçim cız etti resmen. Bu vurup kaçma işi ise çok tuhaf insanlar ölmüşlerde mezarlarını kazan yok. bunlar yaşasa ne çıkar ki? Neyseki sana bişi olmamış ya. Ona sevindim. Allah daha beterinden saklasın.

hocam çok geömiş olsun. Daha geçen gün bu araba için cant falan düşünüyoduk. Şimdi bunu görünce çok üzüldüm. İçim cız etti resmen. Bu vurup kaçma işi ise çok tuhaf insanlar ölmüşlerde mezarlarını kazan yok. bunlar yaşasa ne çıkar ki? Neyseki sana bişi olmamış ya. Ona sevindim. Allah daha beterinden saklasın.
nazar nazar...:)

hayret yani polisede hayret, polisi böyle mecbur bırakan yasayada, vurup kaçanada hayret... neyse cana bişey gelmesinde araba bu hallediliyor, önemli değil...

Benimde arabayı çizmişlerdi sağ üç parça boyanmıştı, adam resmen tornavidayla kazımıştı yani kaportayı yamultçaktı nerdeyse... Üstelik belediye görevlisine para verip emanet ettiğimiz yerde... Arabayı ilk aldığımda olmuştu İzmirdeki ilk ve tek siyah astraydı vaktiyle:) :rock :o tinerci hapçının biri geldi gözüne kestirdi demekki...:cry: neyse geçmiş olsun... sıkılmaya değmez unutulup gidiyor

cok gecmişş olsunn arkadasımmm kötü bi durumm allah daha kötülerini vermesinn :(:(:(

Geri