Kaza Yaptımm

offffff sende bisey yok insallah..

çok geçmiş olun çok üzüldüm

mdellal' Alıntı:
Çok geçmiş olsun alkol mü vardı da kasko veya sigortayı kullanamıyosun ?

abi arabanin haline baksana,alkol bile olsa ben bunu kilifina uydurmaz miyim ya,allah esirgesin ama epey masrafli görünüyor bence,
tek tarafli sanirim kaza,hemen saglikli birini ariyacaktin daha sonra polisi cagiracaktin,temiz olan kisinin ehliyeti üzerine ceza uygulanacakti sende pasa pasa parani alacaktin dimi ama (: bosuna mi kaskoya para ödüyoruz

kimse kusurabakmasin,(allah göstermesin) kötü örnek teskil etmek istemem yinede gercekci olmak gerekirse ben aynen böyle yapardim...

tekrardan gecmisler olsun dostum

çok geçmiş olsun en kötüsü böyle olsun keşke kaskonda olaymış

tarikc' Alıntı:
abi arabanin haline baksana,alkol bile olsa ben bunu kilifina uydurmaz miyim ya,allah esirgesin ama epey masrafli görünüyor bence,
tek tarafli sanirim kaza,hemen saglikli birini ariyacaktin daha sonra polisi cagiracaktin,temiz olan kisinin ehliyeti üzerine ceza uygulanacakti sende pasa pasa parani alacaktin dimi ama (: bosuna mi kaskoya para ödüyoruz

kimse kusurabakmasin,(allah göstermesin) kötü örnek teskil etmek istemem yinede gercekci olmak gerekirse ben aynen böyle yapardim...

tekrardan gecmisler olsun dostum
walla çok masraf

gecmis olsun kardesim istanbul trafigi kadar beter bir trafik yok birde fransanin trafigi ayni istanbul gibi cok ustalik ister fakat öyle ustalar varki onlarda kaza yapar takma canin sagolsun paran varsa yaptirir yola devam edersin buyuk gecmis olsun babacan..

Sende bişey yok inşallah ... :confused:

Geri