kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yetkili servis kapıyı komple değil sadece dış sacı değiştirdiği için satarken komple kapı değişiminden de daha çok değer kaybediyor en az değer kaybı için kaportacıda düzeltilip boyanması lazım

kaskosu olan aracın serviste onarılması taraftarıyım. (güvendiğiniz ve yaptığı işi bildiğiniz sanayi ustaları hariç) piyasa beş para etmez tamircilerle dolu. serviste en azından yapılan işi beğenmediğinizde itiraz edip yeniden yapılmasını sağlayabilirsiniz. ayrıca satarken de serviste onarıldı dediğinizde karşı tarafta ayrı bir güven oluşturur.

Auto king tarzı yerler genelde kaskonun anlaşmalı olduğu yerler. Genelde bu tarz yerler değişme yapmıyor. Onarım yapıyorlar. Ama yetkili servise giderseniz onlar değişim yaparlar.

tesekkürler arkadaslar aracı bugun önce sanayideki kaportacılara gösterdim dısardan çok belli olmuyor ama kapının iç yan ve alt kısımlarda aşırı yırtılma ve ezilme olduğunu değişiminin daha uygun olacağını söylediler.bende yetkili servise bıraktım aracı kasko vasıtasıyla yapılacak

Geçmiş olsun.Yetkili servis 2kapıyı da değiştirir.Tamir etmeyi tercih etmez.

Geçmiş olsun. Servise kalsa değişir.

İki ucu çoklu değnek

Çok geçmiş olsun:(. Kasko yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert.
Zaten yetkili servise kalsa faturayı şişirip para kazanmak için sağ kapıları bile değiştirebilir.
Allah göstermesin o esnada yan hava yastıkları açılsa sigorta hooop pert kaydını düşerdi kabus gibi

Kasko airbag açılınca perte çıkarıyormu aracı? Ben airbag harici beyin hasar almışmı diye kontrol ediyorlar diye biliyorum

Geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun ALLAH daha büyüğünden saklasın...eğer yırtık varsa sacda değişim yapılır yoksa onarımda olur...

ben zaten hiç anlamam böle işleri atıyorum adam araba nerdeyse yıtılmış sac ama onarıp macunlayıp boyatıyorlar...kardeşim boyalıda durduk yere boyanmadıya :) ha bide zevkne boyattım diyenler var oda nasıl oluyorsa...

aslında değişmesi daha iyi sonuçta sıfır ürün...temiz ürün ama bizim milletimiz anlamıyor...değişmesin ama ne olursa olsun boyalı olsun...ilginç bir durum...

Geri