Kazadan Aylar Sonra İnsana Bu Yapılır mı ?

Arkadaşım ne yap biliyomusun çok basit

Aç telefon o davayı açtıran motor sürücüsüne deki, arkadaşım ehliyetin ruhsatın yok, elimde bir sürü sana aldıklarımın ödediklerimin belgeleri var, 4 tane de şahidim var, sen benden para koparma peşindeyken sen davayı kaybettikten sonra benim sana açacağım davanın parasını nasıl ödeyeceksin onu bir düşün de.Çok ciddiyim.

Aynen öyle... zaten karşı tarafın elle tutulur bir tek kalem durumu söz konusu değil. Arkadaşımıza gelen yazı da sadece anladığım kadarı ile avukatların yolladığı bir yazı. Eğer resim ekleme şansın varsa ekle yazıyı bir göz atalım. ;)

ne güzel atasözlerimiz var "acıma, acınacak duruma gelirsin" veya "şeytan azapta gerek"...
keşke zamanında tepesine binseydiniz...

Aynen öyle... zaten karşı tarafın elle tutulur bir tek kalem durumu söz konusu değil. Arkadaşımıza gelen yazı da sadece anladığım kadarı ile avukatların yolladığı bir yazı. Eğer resim ekleme şansın varsa ekle yazıyı bir göz atalım. ;)

Yazıyı Koyamam çünkü laptopdan bağlanıyorum tarayıcım vs cihazım yok.Ancak Uzun uzun yazmam gerekiyor. Olmassa birkaç dakika sonra yazayım bişeyler..

Not(Bizi Korkutan Tarafı) : Motor Sürücüsünün kaza esnasında sol diz kapağındaki bir kemiğin kırılması , 3 ay içinde kırığın belirli bir seviyede düzelmesi. Fakat en son gördüğümüzde adam normal koşar vaziyette gidiyordu. Bizi tek endişelendiren hastahanenin verecek olduğu rapor.

Eğer ki ekleme şansın olursa asıl yazıyı sen resmini çek ekle.

Eğer ki ekleme şansın olursa asıl yazıyı sen resmini çek ekle.

" ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE "

Davalı : x
Davacı : y
Dava Konusu : Tazminat
Dava Değeri : (10.000 TL Manevi - 1000 TL-Belirsiz Alacak Maddi)

Davalı x kişisinin Kullandığı Otomobil , davacıya çarparak yaralanmasına sebep olmuştur.Davacı kapıcılık yapmaktadır ve bu sebeple işgücü kaybı olmuştur.

Polis tutanağına göre davalı tam kusurlu bulunmuş ve bu sebeple tazminat ödemek zorundadır.

Davalı Taraf tam kusurlu olmasına rağmen , müvekkilime hiçbir maddi yardımda bulunmamış , bir geçmiş olsun demeyi bile esirgemişlerdir.

İstem : Tazminatın ve yargılama giderlerinin davalıya ödetilmesini arz ederiz.

Kağıdın Özetini çıkardım elimden geldiği kadarıyla. Mahkemede bunu kabul edip 2 hafta süre vermiş bize delil toplayın diye. Birde kolluk kuvvetlerine yazı yazmış bizim gelir seviyemizi araştırmaları için...Bu kadar.

Budan hiç bir halt çıkmaz dedim ya sen durduk yere bu adama çarpmadın. Tutulan tutanak içinde sürücünün ehliyetsiz olduğu var mı?

Budan hiç bir halt çıkmaz dedim ya sen durduk yere bu adama çarpmadın. Tutulan tutanak içinde sürücünün ehliyetsiz olduğu var mı?

Sürücünün ehliyetsiz olduğu , motorun trafik sigortasının olmadığı , sürünün seyir halinde iken ruhsatın yanında olmadığına kadar herşey yazıyor.

Tamam bu kadar basit dediğim gibi güzel bir avukat tutacak ve hakkını arayacaksın dava bittikten sonra da yapacağın işlem aracının tüm hasarların karşı tarafın ödemesini talep edeceksin hadi bakalım göreyim...

Aracına harcadığın ne kadar para varsa fatura ettir.

Takipsizlik verildiyse iş bitmiştir biliyorum. Temyiz süresi de geçmiş sonuç olarak dava düşmüştür? Daha neyin araştırması ben anlamadım.

Takipsizlik verildiyse iş bitmiştir biliyorum. Temyiz süresi de geçmiş sonuç olarak dava düşmüştür? Daha neyin araştırması ben anlamadım.

Emre olay aslında kapanmasına karşın birilerinin sen haklısın diye adamı dolmuşa bindirmesi başkada bir şey değil. Adam da sanıyor ki ben bu adamdan para alırım. Ama işin özü öyle değil. Neticede sen o motor üzerinde olmasa idin bu kaza olmayacak idi. Bunun farkında değil. Ama farkında olduğu an iş işten geçmiş olacak.

Geri