Kazadan Aylar Sonra İnsana Bu Yapılır mı ?

Anlamayacak bir şey yok aslında arkadaşımız parayı ödedi. Avukat 3.5 aldı diğer de aldı olan bizim arkadaşımıza oldu. :(

Değerli Kardeşlerim-Abilerim ;

Evet elimizden 11-12 bin gibi bir para gitti.Ama Yapacak bişey yok. Buna Rağmen ben allaha şükrediyorum hergün. Ya Kazada Motor sürücüsü ölseydi ne olacak tı ? diye düşünüyorum sürekli. Çok Zengin bir adam değilim , Fakat allaha şükür ödeme gücümüzde var. Mahkeme açılsaydı ne kadar süreceği belli değildi.Beli aylarca belki yıllarca..Benim aleyhime karar çıksaydı temyize gidecekti vs vs.

Bunlarla hergün canımı sıkmaktansa gittik avukatın bürosuna davacıyıda çağırdılar.Oturduk konuştuk anlaştık.Bizde böyle olsun istemezdik ama oldu bir kere.Bunda da vardır dedik bir hayır. Allahımıza sonsuz şükürler olsun...

Allah Hepimizi bu ve benzeri veya daha kötü kazalardan korusun.İnsanın canından daha değerli birşey yok bu hayatta.Sürücüler kaza yaşadığında bunu birkez daha anlıyor diye düşünüyorum...

Saygılarımla....

Her iki taraf ta helalleşip el sıkıştıysa bizlere artık laf düşmez. Hayırlı olsun.

Her ne şekilde olursa olsun böyle durumlarda kesin kez polis tarafından tutanak tutulmasını sağlayın sonrasında davacıyım demekten geri kalmayın. Davacıyım demek ile bir şey olmaz. Tutanaklara davacı olduğunuz yazılması anlamında...

Sonra böyle bir durum ile karşılaşması durumunda en azından bende davacı idim deme şansınız olacak...

TRAFİK İÇİNDE KAZA HER ZAMAN OLUR AMA ÖLÜMLÜ KAZALARDA SÜRÜCÜNÜN HATASIZ OLDUĞU DURUMLAR....

Arkadaşlar her kazada ölüm ola bilir ama sürücü hangi durumlarda ölümcül kazalarda ceza yemez... önemli olan burası....

1. Yaya üst yada alt geçitlerinde meydana gelen hız limitleri içinde yayalar ile gerçekleşen kazalarda yayaların ölmesi durumunda araç kullanıcı ceza yemez...

Gerekçe yol üzerinde yayalar için gerekli tedbirler alınmasına karşın yaya trafiği tehlikeye sokacak şekilde karşıya geçmesidir.

2. Ana yolda ilerlemekte olan bir aracın önüne ara sokaktan çıkan araçlarla meydana gelen kazalarda ara yoldan çıkanın ölmesi durumunda...

3. Bariyer öle bölünmüş yolda yaya geçerken trafik kazası sonucunda ölmesi durumunda...

Sadece aklıma gelenler bunlar. Bu durumlarda sürücü ceza almaz.

Her iki taraf ta helalleşip el sıkıştıysa bizlere artık laf düşmez. Hayırlı olsun.

Teşekkür Ederim. Her İki tarafta anlaştık protokol imzaladık. Hiçbir hak talep etmeyecektir.davasından feragat etmiştir yazdırdım ve avukatlar davacı-davalı herkes imzaladı.

Tabi Bundan Sonra Başka bir dava açabilirmi onu bilmiyorum. Açamaması lazım diye düşünüyorum ama hukuk sistemi sonuçta.

sakatsa sakat, trafik sigortası nedir duymadımı burda kimse, zaten kaskonuz yokmu bunların hepsini onlar hallediyor...

hastane masrafına kadar trafik sigortasında teminatı varki, sakatlık için benim sigortamda yazan ödeme 28 bin tl... kaskoyu dahil bile etmiyorum :D

valla hayatta vermezdim o parayı avucunu yalatır, birde tekmeyi basardım ona...

şurayı bir okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız... geçmiş olsun diyorum...

http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=30514

Son düzenleme:
sakatsa sakat, trafik sigortası nedir duymadımı burda kimse, zaten kaskonuz yokmu bunların hepsini onlar hallediyor...

hastane masrafına kadar trafik sigortasında teminatı varki, sakatlık için benim sigortamda yazan ödeme 28 bin tl...

valla hayatta vermezdim o parayı avucunu yalatır, birde tekmeyi basardım ona...

İşte bunların olması için gerekli tutanakların tutulmuş olması gerek idi. Her ne şekilde olursa olsun şikayetçiyim demekte fayda var. Sonradan bu olayda olduğu gibi taraflardan birinin çamura yatması gibi.

İşte bunların olması için gerekli tutanakların tutulmuş olması gerek idi. Her ne şekilde olursa olsun şikayetçiyim demekte fayda var. Sonradan bu olayda olduğu gibi taraflardan birinin çamura yatması gibi.

tutanak tutulmadı ise davayı neye göre açıyor bu motorcu arkadaş yoldan geçene bana çarptı diye davamı açılır..., bir kaza varsa polis geldi ise olay bitmiştir zaten ki yaralanmalı trafik kazasında polis mecbur geliyor onun raporuda kasko için yeterli zaten... kasko ve trafik sigortası halleder ben bunu böyle biliyorum...

tutanak tutulmadı ise davayı neye göre açıyor bu arkadaş, bir kaza varsa polis geldi ise olay bitmiştir... kasko ve trafik sigortası halleder ben bunu böyle biliyorum...

Polis Geldi Tutanaklar tutuldu. Tutanağa özellikle dava ve şikayetçi değilim uzlaşmak istiyorum yazdırıldı.Ama Çözüme Ulaşamadık.

Geri