Abi sende peygamber sabrı varmış valla Allah göstermesinde başıma böyle bişey gelsin bu kadar sakin duramam valla ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne biçim iş, ne biçim memleket. Size o parayı ödeten avukat ile karşı avukat arkadaş olmasın.
Değerli Kardeşim ;
Sürekli beni yanlış anlıyorsun bendenmi kaynaklanıyor bir bilgim yok. Ben 4-5 Avukata danıştım 30.000 TL'ye kadar gözden çıkar dediler mahkeme sonunda. Bende Anlaşma yoluna gittim yani avukat falan tutmadım.Benden davacı olan arkadaşın avukatına gittim anlaşalım diye. Yukarda anlattığım şekilde anlaştık.Olay Kapandı Gitti Tamamen...
Evet Arkadaşlar Sonuç Alındı ;
Davacı Motosiklet sürücüsünün avukatı ile görüşme yapıldı. Avukatın bürosunda davacı ile karşı karşıya oturduk.Avukat adam ile davayı kazanırsak kazandığımız toplam paranın % 50'si benim diye anlaşma yapmış. Bizde adamdan ne istiyorsun deyince 7.500 TL İstiyorum dedi. Bizde Tamam dedik. 7.500 TL'nin yarısı 3.750 de Avukata verdik. Toplamda 11.250 TL Para ödeyerek Sağlam bir protokol hazırladık ve karşılıklı imzaladık.
Yarın Davacı taraf üst yazı ile davasından vazgeçecek !
Hepinize yorumlarınız dan dolayı teşekkür ederim.
Saygılarımla....
Eğer görebilirsem ben bu olayı yarın bir hakim arkadaşa danışacağım.Bu nasıl bir hukuk sistemiymiş yada o danıştığın avukatlar nasıl avukatmış anlayabilmiş değilim.