Kazadan Aylar Sonra İnsana Bu Yapılır mı ?

Abi sende peygamber sabrı varmış valla Allah göstermesinde başıma böyle bişey gelsin bu kadar sakin duramam valla ben

Evet Arkadaşlar Sonuç Alındı ;

Davacı Motosiklet sürücüsünün avukatı ile görüşme yapıldı. Avukatın bürosunda davacı ile karşı karşıya oturduk.Avukat adam ile davayı kazanırsak kazandığımız toplam paranın % 50'si benim diye anlaşma yapmış. Bizde adamdan ne istiyorsun deyince 7.500 TL İstiyorum dedi. Bizde Tamam dedik. 7.500 TL'nin yarısı 3.750 de Avukata verdik. Toplamda 11.250 TL Para ödeyerek Sağlam bir protokol hazırladık ve karşılıklı imzaladık.

Yarın Davacı taraf üst yazı ile davasından vazgeçecek !

Hepinize yorumlarınız dan dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla....

Ne biçim iş, ne biçim memleket. Size o parayı ödeten avukat ile karşı avukat arkadaş olmasın.

Ne biçim iş, ne biçim memleket. Size o parayı ödeten avukat ile karşı avukat arkadaş olmasın.

Değerli Kardeşim ;

Sürekli beni yanlış anlıyorsun bendenmi kaynaklanıyor bir bilgim yok. Ben 4-5 Avukata danıştım 30.000 TL'ye kadar gözden çıkar dediler mahkeme sonunda. Bende Anlaşma yoluna gittim yani avukat falan tutmadım.Benden davacı olan arkadaşın avukatına gittim anlaşalım diye. Yukarda anlattığım şekilde anlaştık.Olay Kapandı Gitti Tamamen...

Anladığım; Ehliyetsiz motor kullanıcı ile kaza yaptınız, karşılıklı maddi hasarlarınız var. Onda yaralanma var. Ondan sonra maddi, manevi 30.000TL alır demek. Birde o kadar iyilik yapmışken. Ne güzel İstanbul. Akla aykırı bir hukuk var, yada bende o kadar akıl yok kavrayamıyorum hala.

Değerli Kardeşim ;

Sürekli beni yanlış anlıyorsun bendenmi kaynaklanıyor bir bilgim yok. Ben 4-5 Avukata danıştım 30.000 TL'ye kadar gözden çıkar dediler mahkeme sonunda. Bende Anlaşma yoluna gittim yani avukat falan tutmadım.Benden davacı olan arkadaşın avukatına gittim anlaşalım diye. Yukarda anlattığım şekilde anlaştık.Olay Kapandı Gitti Tamamen...

Eğer görebilirsem ben bu olayı yarın bir hakim arkadaşa danışacağım.Bu nasıl bir hukuk sistemiymiş yada o danıştığın avukatlar nasıl avukatmış anlayabilmiş değilim.

boşuna para vermiş olabilirsiniz söyliyeyim. yazın çalıştığım dükkanın sahibi kartala giderken e5 kenarında bir hastane varmış sanırım özel hastaneydi.2 tane araba pert etti ve bir tane aracın sahibini evire çevire dövmüşler abi kardeş. gelen mahkeme yazısında kemiklerin kırılıncaya kadar yaralama darp mı ne yazıyordu. avukata gitti mahkeme sonucu 3 ay ceza yedi oda para cezasına çevirildi. böyle bir saçmalık olamaz. adam hem ehliyetsiz olacak birde dava açacak. gider birdaha döverdim. ya sizde para çok yada avukatlar sizi yemiş yani afedersiniz ama...

Evet Arkadaşlar Sonuç Alındı ;

Davacı Motosiklet sürücüsünün avukatı ile görüşme yapıldı. Avukatın bürosunda davacı ile karşı karşıya oturduk.Avukat adam ile davayı kazanırsak kazandığımız toplam paranın % 50'si benim diye anlaşma yapmış. Bizde adamdan ne istiyorsun deyince 7.500 TL İstiyorum dedi. Bizde Tamam dedik. 7.500 TL'nin yarısı 3.750 de Avukata verdik. Toplamda 11.250 TL Para ödeyerek Sağlam bir protokol hazırladık ve karşılıklı imzaladık.

Yarın Davacı taraf üst yazı ile davasından vazgeçecek !

Hepinize yorumlarınız dan dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla....

Bu adam yarın gördüğü ilk astra nın altına kendini atar inşallah bana rastgelmez:sopa:

Son düzenleme:
Eğer görebilirsem ben bu olayı yarın bir hakim arkadaşa danışacağım.Bu nasıl bir hukuk sistemiymiş yada o danıştığın avukatlar nasıl avukatmış anlayabilmiş değilim.

İlginize Teşekkür ederim..

Resmi Raporlara göre 8de 8 kusurlu biziz.Birde motor sürücüsü sanırım sakat kalmış dizinden halen aksıyor.Bugün gördük daha bikaç kez daha ameliyat olacakmış. Bizde anlaşma yoluna gittik Totalde 11-12 bin TL Gibi bitirdik işi.

Protokülde imzaladık karşılıklı , olayı kapattık. Hayırlısı ile mahkemelerde sürünmeden işi bitirdik.

Ben dedim bu avukat zaten babasının hayrına bu işlerin peşinde olmaz. Verdiler adama gazı aldılar parayı. :( şimdi öyle bir yorum yapacağım başım belaya girecek lanet gelsin böyle insanlara....

Geri