çok geç olmuşsa gördüğünde yapacak bişey kalmıyogörmenle giydirmen bir oluyor demi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok geç olmuşsa gördüğünde yapacak bişey kalmıyogörmenle giydirmen bir oluyor demi
Yer, İzmir Forum Bornova yanındaki otoban altındaki kavşak, geçen sene kış aylarından bir akşam, saat 23 civarlarında (o kavşağın bomboş olduğu zamanlar) evde yaptığım bir montaj sırasında elimdeki malzeme yetmediği için kız arkadaşımı da aldım dükkana gittik, malzemeleri aldıktan sonra her gün kullandığım yoldan evime doğru gidiyordum. O kavşağa girdik yaklaşık 15 mt. önümde seyreden bir araç ile birlikte. Yol bomboştu normal şartlarda durmadan kavşaktan çıkıp gitmemiz gerekiyordu fakat öyle olmadı Önümdeki abi, kavşaktan çıktıktan sonra birden durdu. Bende 2011 model clio grand tour vardı o zaman. clioların da abs si hemen her şeye devreye girer, frene bastığım anda devreye girdi tabi, el frenini de çekmeme rağmen abiye arkadan giydirdik ve durduk
araçtaki abi birden aşağıya fırlayıp bize doğru koşturunca kız aradaşıma "bela geliyo yerinde dur" diyip kemeri çözmemle arabadan fırlamam bir oldu
abi geldi ve heyecanla "birşey var mı gençler" diye sordu
görüntüsünün aksine tatlı bir abiymiş meğersem, benim tampon far falan gitti, onun tampon arka stoplar gitti, sonradan öğrendik ki egzost u manifolttan kırılmış
sıradan bir arkadan çarpma gibi gözükse de hafızamdan hiçbir zaman çıkmayacak şu diyaloğu yaşadık abi ile kazadan hemen sonra;
-abi neden durdun burda, gelen giden de yok, ışık yok, bizden başka kimse yok?
-bilader burda bir duracaksın, ben her gün buradan geçerim, çok kaza oluyo burada,o yüzden geçerken bir durmak lazım.
-peki abi