antalyaya gelirken bir 307 hdi premium vardı...
araba istanbuldan orjinal geldi antalyalı kevgire çevirdi...
5 kere çaktılar..
1 belediye otobüsü aynayı kopardı..( keşke hepsi bunun gibi olaydı)
2 corolla nın biri sabah işe giderken arkadan giydirdi.
3 babafingo kaza bebenin biri kzı arkadaşına atraksyon yaparken araba kavşakta elinden çıktı önce bizim sol ön köşe sonra bahçe duvarına yazıldı
4 ışıkta sağ şeritte duracakken orta şeritteki araba nedense sağ şeride yıkıverdi bizim sol a yaaslandı ve derki (biz gayseriliyik gardaş yabancısıyığ) e ben yerlisimiyim ne alaka ???
5 son ve istanbuldayken babalarından arabayı almış ehliyet yeniiii...ışıkta beklerken gaipten bir ses dediki aynaya bak...bakarım geliyooor gümmm...
çok şükür kimseye çakmadım ama arabanın bahtsızlığımıdır nedir ??
allah kimseye yaşatmasın çok can sıkıcı...ama yinede bu arabayı çok seviyordum.çok güzel bir arabaydı.
araba istanbuldan orjinal geldi antalyalı kevgire çevirdi...
5 kere çaktılar..
1 belediye otobüsü aynayı kopardı..( keşke hepsi bunun gibi olaydı)
2 corolla nın biri sabah işe giderken arkadan giydirdi.
3 babafingo kaza bebenin biri kzı arkadaşına atraksyon yaparken araba kavşakta elinden çıktı önce bizim sol ön köşe sonra bahçe duvarına yazıldı
4 ışıkta sağ şeritte duracakken orta şeritteki araba nedense sağ şeride yıkıverdi bizim sol a yaaslandı ve derki (biz gayseriliyik gardaş yabancısıyığ) e ben yerlisimiyim ne alaka ???
5 son ve istanbuldayken babalarından arabayı almış ehliyet yeniiii...ışıkta beklerken gaipten bir ses dediki aynaya bak...bakarım geliyooor gümmm...
çok şükür kimseye çakmadım ama arabanın bahtsızlığımıdır nedir ??
allah kimseye yaşatmasın çok can sıkıcı...ama yinede bu arabayı çok seviyordum.çok güzel bir arabaydı.