Kazık mı Yedik Acaba???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kazık mı Yedik Acaba???

Özel servist eyaptırmak istediğimize hang parçaların değitiğini nerden bulabiliriz ?

O simdi asker link' Alıntı:
Özel servist eyaptırmak istediğimize hang parçaların değitiğini nerden bulabiliriz ?

özel servislerde tıpki yetkili servisler kadar araca hakimdir. onlar size anlatacaklardır yapılacak işlemleri zaten

yıllık bakım ücreti ve saatlik işçilik ücreti ekledikleri için haliyle fatura şişiyor...

Diğer servis fiyatlarına bakarak ucuz bile sayılır ama yapılan işe göre çok kazık buji bile değişmemiş 20 tl lik polen filtresi 60 tl atık yağdan bile ücret alınmış 115 tl işçilik sanki baskı balata değişti yağ fiyatına gelirsek castrol 75 mobil 70 tl 5w30, bunların kullandığı gm yağ 55 tl 120 yazmışlar,sanayide 150 tl yi geçmez yapılanlar,garanti bitince selam bile vermeye gidilmez servislere ondan da 5 lira selam verme ücreti alırlar 023hm :(

Simdi benimde bakim zamanim yaklasti fakat aracima lpg taktirdim haliyle garanti disi motor
Madem garanti disi daha niye servise gideyim ?
Gideyim mi ?
Gitmeyeyim mi?

Bide arkadasimin kornasi calmiyordu servis kornaya 10.000 km ye kadar garanti verildigini soyleyerek yapmamis

niko22 link' Alıntı:
Diğer servis fiyatlarına bakarak ucuz bile sayılır ama yapılan işe göre çok kazık buji bile değişmemiş 20 tl lik polen filtresi 60 tl atık yağdan bile ücret alınmış 115 tl işçilik sanki baskı balata değişti yağ fiyatına gelirsek castrol 75 mobil 70 tl 5w30, bunların kullandığı gm yağ 55 tl 120 yazmışlar,sanayide 150 tl yi geçmez yapılanlar,garanti bitince selam bile vermeye gidilmez servislere ondan da 5 lira selam verme ücreti alırlar 023hm :(
Arkadaş çok doğru söylemiş.. Sana gelince sende gitme bence kardeşim madem garanti dışı motor git özel serviste yaptır yarı fiyatına yaptırabilirsin.

Bende daha dün kamp dönüşü Afyon Akhanlar'a sordum 15 bin bakımı 1.4 T eleman 400 tl dedi aşırı şaşırdım forumdaki arkadaşlar hep 500 - 580 lira fiyat söylüyorlar garip geldi eskişehire gitmek istiyorum burayıda bir sorayım dedim sizce normal mi 400 çok iyi bir servis olmadığını duymuştum bunların

Plakanız hangi ile aitse oradaki servislere gidin yoksa baştan savma yaparlar nasıl olsa bir daha bize gelmez diye.

niko22 link' Alıntı:
Plakanız hangi ile aitse oradaki servislere gidin yoksa baştan savma yaparlar nasıl olsa bir daha bize gelmez diye.
Plakam eskişehirli elbette kendimde eskişehirli olmamdan dolayı birde arayıp oraya soralım bakalım ne kadar fiyat çıkaracaklar..

Bu fiyata yaptırsam öpüp tepeme koyacağım. Telefonda 540 TL liste fiyatı var dediler, gidince yardımcı olacaklarmış (!)  m34444

Geri