Ynt: Kedi Problemi!
Mesela sabah kaputu açtığında motorun sol tarafından motora doğru iyice yanaşarak bak; motorun sol kısmında neredeyse iri bir karpuzun bile sığabileceği boşluklar var ve direkt yer görünüyor.
Kediler motora girmişse motor kaputundaki keçeye, motor kablolarına ve motor üst kapağına tüy-çamur bulaştırıyorlar bunlardan anlayabilirsin.
Ya sirke dökmek ya da naftalin koymak gerekiyor.
BİLDS link' Alıntı:Ya arkadaşlar sizin msjları okuyunca kıllanıyorum. Bizim mahalle resmen kedi cenneti. En az 15 tane kedı var etrafta.
Ben arabayı park ettigimde motor sıcaklıgından faydalanmak için hemen koşa koşa gelip arabanın altına gırıyorlar. Bıkaç defa baktım ama hep yerdeydıler.
Bazı arkadaşlar arabanın altından motor bölümüne girdigini vs.yazmıslar. O duruma hiç rastlamadım ama kıllandım şimdi. Nasıl giriyorlar ki oraya. karter korumam var yine de gırerler mi yani?
Ama kedi olmasa sansarlar girer. Mahallede sansar da var. benım guvercınlerı bı kez bogmuslardı şerefsiz hayvanlar Neyse ki onun önlemini aldım. İnşallah arabanın basına bısey gelmez.
Mahallede boyle kedı-sansar vs çok olunca fare olamıyor tabıkı. O bakımdan rahatım
Mesela sabah kaputu açtığında motorun sol tarafından motora doğru iyice yanaşarak bak; motorun sol kısmında neredeyse iri bir karpuzun bile sığabileceği boşluklar var ve direkt yer görünüyor.
Kediler motora girmişse motor kaputundaki keçeye, motor kablolarına ve motor üst kapağına tüy-çamur bulaştırıyorlar bunlardan anlayabilirsin.
Ya sirke dökmek ya da naftalin koymak gerekiyor.