Kedi Problemi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kedi Problemi!

üstlerine gitmeyelim hassas aydalar  005hihih 005hihih

ilginç bir istatislik çıkacak gibi kediler hangi arabayı sever :)

Yarı şaka yarı ciddi; Astra yüzünden kedilere düşman olmaya başladım!! Nerde görsem inceden canlarını yakasım geçiyor içimden!

Sabah arabaya bindim tam marşa basacağım ki motordan kütürtüler geldi, anladım istenmeyen misafirimiz otelini terkediyor! Artık nasıl bir irilikteydiyse motordan çıkarken arabayı ufaktan titretti!!

Arabanın motor izolasyon keçeleri vs iyice yırtılıp sıyrıldılar, yarın kesin olarak kendimce bir çözüme kavuşturacağım bu işi, bagajda sirke şişesi taşımakla olmuyor bu iş!

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yarı şaka yarı ciddi; Astra yüzünden kedilere düşman olmaya başladım!! Nerde görsem inceden canlarını yakasım geçiyor içimden!

Sabah arabaya bindim tam marşa basacağım ki motordan kütürtüler geldi, anladım istenmeyen misafirimiz otelini terkediyor! Artık nasıl bir irilikteydiyse motordan çıkarken arabayı ufaktan titretti!!

Arabanın motor izolasyon keçeleri vs iyice yırtılıp sıyrıldılar, yarın kesin olarak kendimce bir çözüme kavuşturacağım bu işi, bagajda sirke şişesi taşımakla olmuyor bu iş!

oturduğum yerde çok köpek var.  okkk

DERSİMLİ link' Alıntı:
oturduğum yerde çok köpek var.  okkk

Oğuz da habire "köpeğin tekine işettir bir daha gelmez kedi" diyor. Sanki köpek de laftan anlayacak da  011zaa

Bugün motorun sol kısmında bazı yerlere (manifold arkası, kayışların yan tarafları) tel örgü çektim bakalım gene girebilecekler mi  evil_Daemon

walll
walll
walll
walll
walll
walll

bu kez de tel olmayan bir aralıktan girmişler, tırmanırken de motor kaputunun keçesini delmişler tırmaklarıyla  31agryyy 31agryyy 31agryyy 31agryyy

Geri