Kelleşen vectra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sad-x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dürüst olsa herkes keşke, kaza varsa vardır ya araba bu dururken bile çarpıyorlar az bi hasar oluyor vatandaş titiz orayı yaptırıyor sonra satmaya kalktığı zaman buaraba çok hasarlı. boyatmadan önceki halinin fotoğraflarını çekiceksin bide boyattıktan sonra çekiceksin. satarken bişey dedikleri zaman, bak arkadaşım durum bu politikaya gerek yok ister al ister alma diceksin. Çok biliyosa sıfır alıcak. sıfıra para verenler enayi bunlar akıllı.

merhaba arkadaşlar yeni aldığım aracımda müthiş şekilde güneş yanığı var göze hiç hoş gelmiyor kısaca görsellik yok bilerek aldım yürüyenin de motorunda hiç bir sıkıntı yok benim içinde önemli olanda bu zaten ve en kısa zamanda da boyatıcam boyatırkende araç dışında ne varsa soyularak boyanacak camlar fitiller farlar stoplar vs vs...bundan önceki aracım corolla idi onu da o şekilde boyattım ve sattım satarkende hiç sıkıntı çekmedim doğrusu ben boyatmaktan yanayım doğrusu..

Benimde önceki aracım Tigra'da almadan önce müthiş bir güneş yanığı ve biraz pas lekeleri vardı daha sonra komple boyattım satarken hiçkimse bu araba kazalımı neden boyattın gibi anlamsız sorular sormamıştı. Benimde tavsiyem boyamaktan yana.

gözünüze kötü gözüküyorsa tabiki boyatın sadece fotoğraf çekin kimene sizin aracınızdan siz temiz boyalı binmek istiyorsanız boyatın. benim aracımda sırf çizikten tavan ve bagaj hariç komple boyalı. benim için problem olmadığı için hiç kimsenin laf söylemeye hakkı yok satarken de mırın kırın edene telefonu suratına kapatırsınız keyfinize bakarsınız.

Geçen bi galerici arkadaşın yanına gittim. Bitane Golf geldi. Adamın tavanı kazalı. Tavanı duzeltemedigi için sanroof açmış :D Olay buralara geldi ülkede

Biliyorum iyi bir çözüm değil ama aracı satma ihtimalim de olduğundan karbon kaplattım gitti. En azından o çirkin görüntü gitti ama yediği zımpara da tavana yetti. Allahtan kenarlarda orijinal boyaları bıraktırdım ki mevzuya inansınlar. İnanmazlarsa da kendileri bilirler, mal benim keyif benim arkadaş. :)

Genele sesleneyim, düzenli cila atın araçlarınıza, marka falan fark etmez, düzenli cila uygulanırsa bu şekilde yanık oluşmaz hiçbir yerinde.

peki bu yanık nokta kadar yerde başlıyorsa oraya ne yapmak gerekiyor?

Geri