Evet arkadaşlar yanlış duymadınız.Benden opelim.net e büyük bir hizmet.Dün akşam arkadaşın aracına kendi ellerimizle angel halkaları ekledik ve burada adım adım anlatıyorum.Ben kendi aracıma sonar kit aldım.Çünkü corsa-c essentiaların farları angel halkası takmaya uygun değil.Angel uygulaması yaptığımız araç wv Touran.Şimdi ilk olarak farın sökülmüş halini görüyoruz.Farı sökmek için tamponu indirmek gerekiyor.
Touranın orjinal far kiti yukarıdaki resimde görüldüğü gibidir
Daha sonra işin en zor kısmı geliyor.En zor kısım camı sökmek.Bunun için klipsleri çıkartıyoruz ve ısıtıcı yardımı ile silikonları ısıtıyoruz.Eğer camı ayıramadıysanız burda ayrılmışı var 
Ayırdığımız far kitinin krom iç kısmını siyaha boyuyoruz.Boyama işlemi için transparent marka siyah boya kullandık,fiyatı 16 ytl civarında.
Aşağıda ise angel halkalarımız görülüyor.Bunlar 40 ytl fiyata sahip takım olarak.
Siyah zeminli far kitimiz şekilde görüldüğü gibi gözükecek.Arkada çıkan arkadaş her eve lazım bir kişiliktir.Elinden her iş gelir.
Veeeeeee angel halkalarımız resimde görüldüğü gibi yanacak
Eklediğimiz angel halkalarını aqua silikon ile tutturuyoruz ve kurumaya bırakıyoruz.
Sabaha kadar kuruyan angel halkalarımızdan sonra far kitini birleştiriyoruz.Angel kabloları park kablolarına bağlanıyor.Ve aqua silikon yardımı ile farımızı güzelce kapatıyoruz.
Veeee yaşasın angel kardeşliği
Arkadaşlar tüm bu işlemler iki günümüze ve 70 ytl ye mal olmuştur.Ben şimdiden madem mercekli far kitim var neden angel takmıyorum diyenleri duyar gibiyim

Touranın orjinal far kiti yukarıdaki resimde görüldüğü gibidir

Ayırdığımız far kitinin krom iç kısmını siyaha boyuyoruz.Boyama işlemi için transparent marka siyah boya kullandık,fiyatı 16 ytl civarında.

Aşağıda ise angel halkalarımız görülüyor.Bunlar 40 ytl fiyata sahip takım olarak.

Siyah zeminli far kitimiz şekilde görüldüğü gibi gözükecek.Arkada çıkan arkadaş her eve lazım bir kişiliktir.Elinden her iş gelir.

Veeeeeee angel halkalarımız resimde görüldüğü gibi yanacak

Eklediğimiz angel halkalarını aqua silikon ile tutturuyoruz ve kurumaya bırakıyoruz.

Sabaha kadar kuruyan angel halkalarımızdan sonra far kitini birleştiriyoruz.Angel kabloları park kablolarına bağlanıyor.Ve aqua silikon yardımı ile farımızı güzelce kapatıyoruz.

Veeee yaşasın angel kardeşliği

Arkadaşlar tüm bu işlemler iki günümüze ve 70 ytl ye mal olmuştur.Ben şimdiden madem mercekli far kitim var neden angel takmıyorum diyenleri duyar gibiyim