İsim yazsın ama Soyisim yazmasın.Ha illa olacak ise kesin ve net ise.ADMİN adlı üyenin adını ve soyadını istiyorum.Kural bizde geçerli onda geçersiz olmamalıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz aceleye geldi....Hatalar oluştu özür dilerim..Oylama da ekleyemedim ama...Başlığı açtıktan sonra anket ekleyebiliyor muyuz?..Daha önce anket açmamıştım...
sen yeni üye olduğun için bilmezsin eskiden hiç birşey yazmak zorunda değildik kimse üye olurken boyle yapacaksın demedi sadece üye tanıtımında bilgiler istenirdi kimse eğlence aramıyor ayrıcahala soyisim olayı. adam foruma kural diye koymuş. üye olurken kuralları ve şartları kabul ediyorum diyorsun. ondan sonra yok öyle olmasın değişsin vs. gerek yok bu kadar tantanaya. 1 harfini değiştir soyisminin olsun bitsin. yada göbek adını yaz, naapıyosan yap. eğlence mi arıyorsunuz arkadaşlar?
hala soyisim olayı. adam foruma kural diye koymuş. üye olurken kuralları ve şartları kabul ediyorum diyorsun. ondan sonra yok öyle olmasın değişsin vs. gerek yok bu kadar tantanaya. 1 harfini değiştir soyisminin olsun bitsin. yada göbek adını yaz, naapıyosan yap. eğlence mi arıyorsunuz arkadaşlar?