Eyvallah !!
Haklısın başkanım...Ne benim ne de başka bir arkadaşımın herhangi bir yönetici ile sorununun olduğunu düşünmüyorum...Yanlızca bu zorunluluğun kalkmasından yanayız...
:good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah !!
Haklısın başkanım...Ne benim ne de başka bir arkadaşımın herhangi bir yönetici ile sorununun olduğunu düşünmüyorum...Yanlızca bu zorunluluğun kalkmasından yanayız...
Valla gecen gün denedim google de adimi soy adimi yazdim googlede opelim nette kabak gibi ciktim isim olabilir ama soy isim olmamasi lazim
Valla gecen gün denedim google de adimi soy adimi yazdim googlede opelim nette kabak gibi ciktim isim olabilir ama soy isim olmamasi lazim
hahaha süper vallaAynen ya google de "seyfi aydın" diye arattırırsanız opelim.nette ben çıkıyorum vede işin kötü yanı seyfi aydın adında katiller.cezaevinde olanlar.suikastle ölenler var.
İnanmayan aratsında görsün.
Bunların arasında ben opelim.net diye çıkınca kötü oluyor.Adamlar Başka seyfiyi ben sansalar hapı yuttum valla.
Bu arada ADMİN de bu sitede bir üye, adını ve soyadını bilen varmı.
bende diyorum bu hatular beni nerden buluyorValla gecen gün denedim google de adimi soy adimi yazdim googlede opelim nette kabak gibi ciktim isim olabilir ama soy isim olmamasi lazim
bende diyorum bu hatular beni nerden buluyor
hahahaha serhan harbi bak bu kızlar bizden akilli hemen buluyorlarbende diyorum bu hatular beni nerden buluyor