KİA PRO CEED GT 2013

Ynt: KİA PRO CEED GT 2013

firstemperor link' Alıntı:
3-4 kez mesaj yazdım yazdım sildim sonra yazmaktan vazgeçtim. Ancak ben mesajlarda alaycı bir tavır göremiyorum.
Bende yazdım yazdım sildim kardeş arkadaş bize alınganlık yapmış sanırım eyvallah canı sağolsun..

Aracınız cok guzel. Güle güle kullanın. Kariyerinize bakılırsa zaten birşey söylemeye gerek yok. Araç isi biraz da ne icin aldığınıza bağlı. Siz sektörün icinde olduğunuzdan zaten belli bir doyuma ulaşmışsiniz. Araba guzel mi guzel ve siz beğenip almışsiniz. Ha ben alır miyim? Almam. Bu kotu oldugundan degil bana hitap etmediğinden.
Bu resimleri koyduğunuz ve bilgilendirdiginiz icin ( ben boyle bir modeli oldugunu bilmiyordum...) teşekkürler. Ama boyle bir başlık açtığınızda da gelebilecek hoşunuza gitmeyecek yorumlara da açık olmanız gerekir. Kusura bakmayın ama ben de alaycı veya dalga geçici bir yorum göremedim. Bilakis sizin astra GTC hakkında söylediklerinize benzer yorumlar var.
Son olarak evet " otomobiller geliiiir geceer ama dostluklar bakidir" kesinlikle.

Bazen de araba kalır dostluklar geçer. Bakınız en az iki sahibini ve türev dostlarını gömen, büyük ihtimalle bizi de gömecek olan 1925 model bir Bentley 927 POHL-Wolf. ((:

8daf769fd0.jpg

GNSpower link' Alıntı:
Bazen de araba kalır dostluklar geçer. Bakınız en az iki sahibini ve türev dostlarını gömen, büyük ihtimalle bizi de gömecek olan 1925 model bir Bentley 927 POHL-Wolf. ((:

8daf769fd0.jpg
Dogan dostları ayıran keske sadece (Allah geçinden versin) ölüm olsa. Arabalar gecer derken sadece el değiştirir.

gradient link' Alıntı:
Dogan dostları ayıran keske sadece (Allah geçinden versin) ölüm olsa. Arabalar gecer derken sadece el değiştirir.

Öyle abi gerçekten de. Dostluk zor bulunan birşey, hele ki bu zamanda.

arabalarımız amaç olmamalı, ARAÇ olmalı dostluklarımız içim :)

ulas79 link' Alıntı:
arabalarımız amaç olmamalı, ARAÇ olmalı dostluklarımız içim :)

Benim ARACIN beni batırmak gibi bir AMACI da var ama bonus olarak. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Benim ARACIN beni batırmak gibi bir AMACI da var ama bonus olarak. ((:
eee araç naapsın baktı dev bir cüsse demiştir bu cüssenin şanına yakışır yakayım :) ben naapayım boy desen ortalama kilo desen oda ortalama eee şimdi benim araç niye beni öpüyo  :D

Geri